Monday, September 1, 2014

GIVEAWAY : BLOGGER 1 MALAYSIA

Hai! Hai! 

*klik banner untuk join*

Aku blogger dari JOHOR. Hai! Hai! *Lambai lambai skettt* HAHAHA Kenapa jadi blogger? dulunya aku buat blog saje sukasuka. kononnya nak meluahkan perasaan. biasa la dulu zaman budakbudak. tapi sekarang dan harini blog aku tepatttt 4tahun 6bulan. sekarang aku rasa tujuan aku jadi blogger nak isi masa lapang aku. yelaa sekarang dah jadi penanam anggur yang hebat kann. soo dengan blog laa membuat harihari mendatang lebih berfaedah kottt ><

Tag ;
I
LOVE
YOU


Tamat: 27 September 2014


Nota Jejari : selamat menjoin dan goodluck :D

18 comments:

  1. amboii.. kemain tagg KB nih erkk.. hahaha.. thanks tagg tau.. nanti syaz join... syaz bookmark dulu :D

    ReplyDelete
  2. Woaahhhh ! Dapat jemputan baq hangggg .. hahaha .. Ok-2 thanks esok dayah join . Hari ni dah banyak entry . So esok ada la benda nak tempek kat blog tu .. heheheee ^_^

    ReplyDelete
  3. hihiks CT datang singgah seperti yang dijanjikan. gud luck.. CT dah bookmark link tapi tak join lagi :D esok esok lah baru join..

    ReplyDelete
  4. thanks sebab tag. hehehe :)good luck

    ReplyDelete
  5. teruskan menulis blog..ada masa akak singgah sini :-)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya