Wednesday, September 3, 2014

[10 DAYS CHALLENGE] Days 4 - 4 Books

20 comments:

  1. Serius ke best? Akak tak beli lagi... nanti buat review tau..

    ReplyDelete
  2. Novel >_< kita pun suka baca novel jugak~

    ReplyDelete
  3. Wah, novel..lama x baca novel T_T..
    Cik Mimie suka karya Hlovate..sume novel dia best2!! :)

    ReplyDelete
  4. kaki noveell betul! XD challenge aina yang hari ketiga tak buat lagi. T___T sadiioss. hahaa.

    ReplyDelete
  5. peminat alaf21 ea? dari no 1-3 alaf. hehe. baca gak novel tapi yg naddya list tu semua tak baca lg. selalu baca novel yg dah adaptasi jd drama. tapi kite paling suka andai itu takdirnya-siti rosmizah. sedih r baca bnyk kali. huhu

    ReplyDelete
  6. Alamak, klau akak yg jenis x minat buku nih sah2 challenge ni x lepas

    ReplyDelete
  7. Za pun kaki novel jugak..hehe..yg novel 1 dan 4 tu dah baca.. ^_^

    ReplyDelete
  8. salam. hehhehe diantara semua tu nocel cinta 3 suku ja pernah akak baca :)

    ReplyDelete
  9. dulu mama kaki kak baca novel.. skrg takde dah!!! hihi,, nak tengok novel pun kena tegur dgn suami.. ape cer...

    ReplyDelete
  10. suka baca novel rupanya..adik ain ada novel cinta 3 suku tu

    ReplyDelete
  11. perhhh perhhh . kaki novel tu . yaya baca novel ikut mana suka je . plg best suami aku ustaz dengan awak suka saya tak . hehe

    ReplyDelete
  12. semua macam menarik..kena dapatkan salah satu nih..

    ReplyDelete
  13. woah! semua jenis buka yang hebat...hihihi...kak sally tak byk buku...banyak pinjam je utk baca :D

    ReplyDelete
  14. kaki novel ya... amboihhhh.. tu yang jiwangg sgt .. suka baca novel :p

    ReplyDelete
  15. Cerita novel memang sweet... tapi ani x suka baca novel time tgh study ni nanti air mata berjurai-jurai time baca dan gelak sorang-sorang time kat kels... serius dah pernah buat.

    ReplyDelete
  16. Nak beli gak yang ni ^^" Tapi buku-buku lain tak baca lagi bertimbum kat rak tu duh..

    ReplyDelete
  17. yang pernah baca novel seindah takdir cinta.. hehhh lama gak tak layan novel.. tsk tsk >___<

    ReplyDelete
  18. lama sudah I ta layan novel.. last baca novel Ramli Awg Mursyid. huhu

    ReplyDelete
  19. saya suka novel Hanni Ramsul! :D

    amazingly, ummi saya yg x gemar novel Melayu boleh fall in love with her writing. ^^,

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya