Sunday, September 21, 2014

Blog bertukar wajah lagikkk !!!

Hai! Hai!

Blog aku bertukar lagii! yehaaa. kali nih aku bertukar selera ke theme hijau + pink. macam biasa la pink takkan terkecuali kan. hehe. sebenarnya nak serba hijau je semua. macam tak kene lak. hahaha. selama ni sebenarnya aku memang tak minat hijau. memang tak berkenan langsung. sejak akhir nih jadi minat gilerr hijau. Betol la orang kata kan. benci jangan benci sangatt nanti tersuka.. hahaha nampak kan? ceh ceh.

padahal baru bape hari tak sampai seminggu aku bertukar wajah blog ni kan? serba pink je kelmarin. enta mata nih terasa sakit pulak banyak sangat pink. serba ta kena. nampak blog orang wane hijau hijau berkenan betol. nampak sangat comel. aku dengan rajinnya pon bertukar lagi. soryyy yekk kawan kawan. Ok tak? cuma header je. nanti nak mintak cik Aina buatkan. kehkeh

Tolong ye klik sini --> You Are Everything. thankssss :)

17 comments:

  1. wuhuuuuuuu...tapi kombinasi hijau dan pink nampak macam sedikit kontra...tp still okay sebab anda guna semuanya kaler pastel..lembut lembut gituh.....
    nak tanya..cantik x blog kita..hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. cantik! suka gabungan warna hijau dan pink :D

    ReplyDelete
  3. Wah2...rajinnya dia edit2 blog nie...hehe

    ReplyDelete
  4. terlebih rajin kak nadya ubah kulit blog dia . hehe . kak , click 8share yaya sekali kat blog yaya :D

    ReplyDelete
  5. done klik you are everything. hehe. tahniah nad sebab rajin.

    ReplyDelete
  6. wahwahwah kemain lagi pink + hijau gittew hehe

    ReplyDelete
  7. cantik..lembut je pink nye..tenang rasa..:)

    ReplyDelete
  8. cantikk la KB... pink + hijauu.... asal la syaz buat tabber widget yg macam KB tu asyik tak menjadik jaa... give up.. haha

    ReplyDelete
  9. rajin yer tukar template.. cantik..:D

    ReplyDelete
  10. hijau pink memang segar mata memandang... kaksha pun sukerrrrrrr.... cantik... comey....gojes... menawan....

    ReplyDelete
  11. comellah hijau + pink. heee. done klik for you.

    ReplyDelete
  12. comey.. :) Berwajah baru lagi..weee :D

    ReplyDelete
  13. Cantik juga gabungan pink hijau ni. akk stick to pink biru. hehe

    ReplyDelete
  14. Oyemjiiiii .. Kenapa Dayah tak serajin Nadddd . Why ? Why ? Whyyyyyy ? (T_T)

    ReplyDelete
  15. no wonderlah rasa lain mcm je ehehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya