Monday, September 29, 2014

The Liebster Award #10 by Kak Shikin

Hai! Hai!
The Liebter Award again!  tunda tunda akhirnya jawap jugak kan. kan. hee
di tag ; Kak Shikin

1. Dulu sekolah harian/ asrama penuh?
Sekola Harian je.

2. Biasa tido dalam kelas? Kenapa sampai tertido?
Takpena. tapi pena buat buat tido. hahah

3. Subjek paling disukai/ paling tak suka?
Subjek disukai sudah semestinya Bahasa Melayu. kite kan 1Malaysia!! errr. Paling tak disukai Bahasa Ingerris kott. asal masok kelas Bi, aku mesti buat buat tido. yelaa asal cikgu tuu masok kelas mesti bebel sebab budak laki bising. tak pasal pasal 1kelas kena bebel cikgu. fuhhh akhirnyaa SPM result Bi aku lingkup! padan muka kau!hahah ><

4. Cikgu fevret? Apa yang best dengan cikgu tu?
Cikgu Sains aku masa form 2. sebab die comel sangat. suara dia pon alahai lembut je. hehe dan sorang lagi cikgu BM masa form3. dia handsome,smart, lembut takpena nampak dia mara dan yang paling penting pakai spek!hahaha. dia suka cerita.. tp time tuu kelas bising, xpelaa asalkan dapat dengar cikgu tuu bercerita.kehkeh. hah! dia suka baca novel tauu. dahh nama pon cikgu BM kan ;)

5. No paling cantik & paling corot pernah dapat masa sekolah ?
No. paling cantik rasanya no. 10 kot. paling corot tak pasti. tak ingat la.. yang penting memang agak agak corot la ><

6. Barang paling berharga pernah diperoleh/ dihadiahkan masa zaman kanak-kanak?
Teddy bear! tuu pon masa aku masok Hospital.hahah dapat hadiah sebab Raya Krismas *betol tak ejaannya? -.-* staff hospital bagi kott.. lupa sebab masatuu aku tadika kan..hehe

7. Hukuman paling tak patut korang pernah kena dari seorang guru?
Tak pena kena denda laa. dulu masa sekola baek sangat. hahaha

8. Pernah 'kipas' cikgu tak?
Takpena jugak .

9. Pernah 'kenakan' cikgu yang korang tak suka tak? Apa yang korang buat pada dia?
takpena jugak.

10. Personality masa sekolah dulu sama tak macam sekarang?
beza sangat!hahah. masa sekola tersangat skema dan tersangat pendiam. sekarang peramah jugak*hakikatnya takdela peramah mana.hahaha*. yang penting, pendirian aku masa kini dan masa sekola berbeza. hihi

11. Pengalaman bersama kawan-kawan yang paling best?
masa convo aku kelmarin. mehh jenguk SINI :)


done!

10 comments:

  1. Mesti dapat result cemerlang dalam BM yer ^_^

    ReplyDelete
  2. saya selalu tidor dlm kelas. especially kelas biologi. sape suruh taruk jadual kelas tu waktu tengahari.. hehe..

    ReplyDelete
  3. tak suka maths! dari sekolah rendah sampaiii sekolah menengah. hihihih. tapi Alhamdulillah, PMR & SPM lulus Maths :P :P

    ReplyDelete
  4. tak pernah kena denda? baik dik, baik. haha

    ReplyDelete
  5. Zaman sekolah memang best :) Hehehe..dolu2 kena denda bukan sebab salah sendiri tapi classmate len..satu klas kena denda..menci tau...haha

    ReplyDelete
  6. Baek betul budaknya heee x nakal waktu d sekolah

    ReplyDelete
  7. Semua yang akak tag xde pengalaman pahit ngan cikgu.
    Akak je yang slalu unlucky.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya