Sunday, September 28, 2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Hai! Hai!
Nih Giveaway dari hakak kesayangan tercinta beta!kehkeh nih Giveaway kedua dia. eksaitedd youu. kononnya nak join semalam. tapi migrain pulak,. nak hadap laptop alahai lagi bertambah migrain. soo awak, awak, awak dijemput join untuk memeriahkan lagi. jangan risau hadiah best best youuu ;)

*klik banner untuk join*

Tag;

dan tag awak, awak yang baca entri ni ;)

hadiah-hadiah menarik

Hadiah Utama : 20 x keychain Eiffel Tower
Hadiah Sampingan : 3 x poskad Eiffel Tower
Hadiah Saguhati : 3 x maps Paris 2014


Tamat : 28 Oktober 2014

20 comments:

  1. wah bestnya! thank you tag kita ^^,

    ReplyDelete
  2. Zumal tengok Eiffel tower tu ingat hadiah pelancongan ke Paris... Hehe. Nanti zumal join yer. Good luck utk Nadyya ^_^

    ReplyDelete
  3. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  4. singgah siNI SEMULAAAAAA..rasanya LAMAA dah tak singgah kan..hehee :D

    ReplyDelete
  5. ayu join jugak
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  6. thx tag cyg... kaksha baru je buat tadi...

    ReplyDelete
  7. All the best, dik. Akak pun joined gak :)

    ReplyDelete
  8. Thak you sebab tag Cik Mimie..dah join dah :)

    ReplyDelete
  9. haha.. akak baru tag awak.. rupanya awk dah join.. okla tu kan hihi.

    ReplyDelete
  10. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  13. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya