Saturday, September 27, 2014

Bertukar wajah lagi?

Hai! Hai!

Sorry kepada mereka yang nak masok blog nih semalam takbole. sebabnya. sebabnya. heee edit blog again. bertukar wajah blog lagik sebenarnya.. HAHAHA maaf sesangat sejak akhir nih terlebih rajin edit blog. alahai. orang cepat jemu gini la gamaknya. Heee. kali ni pertukaran blog dari inspirasi aku iaitu blogger Hafiz Zulkafly dan Adam Faiz. walaupon dari dasarnya nampak simple tapi blog dieorang nampak smart gilosss. Aku berkenan template Black + white. Kali nih blog aku bertemakan Black+Grey+White. dah takde pink pink. Hee

Macam mana blog aku ok tak? loading makin lambat tak? Hah. korang jangan lupa jawap survey kat sidebar aku tau. baru update yang baru tuu. daaaa ~

20 comments:

  1. patutlah tak boleh masuk..rupanya hari ni dah bertukar wajah

    ReplyDelete
  2. yay suka theme hitam putih ! smart !

    ReplyDelete
  3. patutla xleh masuk smlm.. wahwahwah simple black & white ! sy suka ! sy suka ! hehehe

    ReplyDelete
  4. sabo jela k nak masuk blog nanad semalam. haha. aku suka hitam putih :)

    ReplyDelete
  5. ingatkan slah masuk blog tadi..tuakr lagi..mmg rajin betul nih :-)

    ReplyDelete
  6. cantik sangat blog akak. Simple and cantik sgt lah. Akak, Iz nak bgtau, iz dah tukar url blog sebab ada masalah. url baru www.nrhzm.blogspot.com kot2 akak rindu izz. Cari blog x jumpa. HAHAHA

    ReplyDelete
  7. Dayah suka yang macam ni .. Hehehe ..

    ReplyDelete
  8. Sy suka jgk 2 blogger yg awk sebutkan dlm post awk ni... sbb blog diorg cantik..

    ReplyDelete
  9. hafiz zulkafly tuh saya kenal..kawan alam maya saya yg tak pernah beretmbung 4 mata..hahahahaa......that guy!hy so famous...tetiba rasa jeles dengan keFEMESan dia tuh..hohohohoho....blog anda slow loading..nnti nak jawab ye....

    ReplyDelete
  10. Tu yang pelik tu..tag akak tapi nak buka tak boleh..saja je tau..main cak2 dengan akak ye..:)

    ReplyDelete
  11. dear..saya suka sungguh laaa button warna warni kat tepi tu hoho

    ReplyDelete
  12. cantik dan makin laju... hahaha... ok sambung merajuk... muahahhaa

    ReplyDelete
  13. cantek and simple...
    jalan2 terjumpe blog nad
    ayu follow sini ye
    http://hidayuayumie.blogspot.com/
    jemput la

    ReplyDelete
  14. Takleh nk tgk full version...nanti bw guna laptop akk tgk k..

    ReplyDelete
  15. saya punya pun bertemakan putih dan hitam. cuma adalah kaler lain-lain sikit. hehe..

    boleh tahanlah awak pnya wajah baru ni. :D

    datang klik iklan sini ^^,

    ReplyDelete
  16. blog kita sama, tapi tak serupa. eh? ahahaha.

    ReplyDelete
  17. itula semalam nak masuk xboleh..ingt nanad dah block Cik Mimie dah..sedih je tau..hehee T_T

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya