Saturday, September 6, 2014

[10 DAYS CHALLENGE] Day 7 - 7 Most Wanted Wishlist

20 comments:

  1. sama la kita yunk , pyka pon tringin sangat nak pakai iphone , tengok org pkai mcm best je . tggu lpas kwen nie bru dpat beli kot . hehe

    haish skit hati jgkkan bila dpat kwan yg hlangkan harta bnda kita nie . pnah jgk la dpat kawan yg mcm tuh ,

    sama2 kita pon dah tak sabar nak kwen n ada rumah sndiri dan keluarga sndiri . hope apa yang di rancang mnjadi knyataan la . amin :)

    ReplyDelete
  2. hai sis sayang! hahaha... dah lama x jenguk sini. asyik busy je. sobs.

    wah-wah, kalau saya, saya malas nak kerja. muahahahah. tapi kalau andai kata satu hari sis nak buka butik ke, calling2 lah kite. kita nk tolong. hehehe.

    ramai gak ye nak Iphone. saya x berapa minat. xtahulah kenapa. haha. x baik kawan buat macam tu. ambil kesempatan. xpe, satu hari dia dapat balasan sama juga. padan muka..

    saya pun nak ada mini library!!!!!!!!!!!!!!!



    ReplyDelete
  3. ayat ibu sis sama macam ummi saya tapi in terms of kek. sobs.

    oh, belum amek lesen lagi ke. hehe. kena cepat2 amek. nanti bayaran makin mahal tau.

    ala, kawen tu, cakap je macam ni. 'kalau ikutkan, esok pun boleh kawen. tapi ALLAH kata belum sampai jodoh lagi, nak wat macam mana.' hahah.

    happy family tu, insya-ALLAH. saya doakan sis dapat keluarga yang bahagia hingga ke Jannah ^^,

    ReplyDelete
  4. Hp tu akak rasa baik lupakan je. Kalau orang dah bagi banyak excuse mmg tak dapat ganti dah tu.

    ReplyDelete
  5. Perpustakaan tu mmg awesome.
    Tapi, kalau rumah banglo besar baru boleh buat. Hehe..

    ReplyDelete
  6. semoga tercapai hasrat akak.. aamiinn.

    ReplyDelete
  7. Moga nad dapat capai semua tu.
    kalo kite nak bukak kedai buku, kat rumah memang nak buat library, masak spagetti memang best sedap plak tu, lagi ape ek? Hehe. Tu je kot utk skrg.

    ReplyDelete
  8. okayy part khawinn tu~ ada jodoh inshaa-allah. :)

    ReplyDelete
  9. haaaahaaaahaa..semua og nak kawen n nak keluarga bahagia...^^
    alaaaaaaaaa.....duit nuffnang kan adooo...beli jer dgn duit nuffnang phone baru tuh ..

    ReplyDelete
  10. semoga apa yang KB inginkan tercapai.. syaz doakan... :)

    ReplyDelete
  11. haha. tang kawen tu pun wish list akk jugak tuu.

    ReplyDelete
  12. eh eh cam sama plak kita ni, cuma kawin tu je kaksha dah khatam... yang lain hanya angan2...

    semoga tercapai hasrat nadd !! aminnnn

    ReplyDelete
  13. Dayah pun teringin nak pakai iphone T_T .. Moga dapat beli ..

    Kecewa bila kita semangat nak buat something tapi ditentang oleh mak .. Dayah teringinnnn sangat nak buat chesse cake leleh-2 tu . Siap search resepi and then kata kat maka "mak , adik nak buat cheese cake leleh boleh dak?" .. Pastu mak kata "Baru ja lepas makan , tunggu la lama-2 sikit" *padaha makan sebulan yang lalu* T_T . terus tutup resepi , layan blog

    ReplyDelete
  14. western food selalu direject oleh mak... entah kenapa jugak .___. yeappp semangat tinggi tapi last last hampehh...tsk tsk

    ReplyDelete
  15. Wah, wishlist kita sama la..Cik Mimie nak macam tu jugak..tapi spagheti Cik Mimie dah penah masak dah..mmg sdap dengan meatball bagai..hehe..abd lesen moto je ada..kereta macam tak yakin la..hahah :)

    ReplyDelete
  16. Yang nombor 3 tu, kita sama, kita sama! Nak ada satu ruang khas untuk books. Hehehe.

    Amboiii. Kak nanad ni memang tak saboo nak kahwin. Semoga cepat bertemu jodoh. Aameen.

    ReplyDelete
  17. In sha allah ada rezeki dptlah keje tu tp buat masa ni try jahit shawl sendiri senang je kan. Kwn opis akak tu buat jual jahit sendiri

    ReplyDelete
  18. salam. akak pun nak handphone baru ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya