Monday, September 22, 2014

The Liebster Award - Amy Sheera

12 comments:

  1. saya tak berapa sangat dengan hijau. xtahulah kenapa. dengan warna kuning. hehehe.... tapi kalau hijau pucuk pisang tu, okay la kot.


    oh, terima kasih sebab sudi snggah blog saya juga. hehehe

    wah-wah, x ingat tu macam ramai je XP

    thanks buat entri ni!

    ReplyDelete
  2. kawen tu memang tak lari dari bucket list kak nanad. hihihihi.

    ReplyDelete
  3. Cik Mimie tak suka hijau...selalu gado ngan akak Cik Mimie sebab die suka hijau...hahahahha..

    kucing, memang suka sangat2!! :)

    ReplyDelete
  4. secara kesimpulannya nampak mcm kak nadya nak sgt kawen ni . jom kak cri jejodoh jom . hahaa

    ReplyDelete
  5. Hi naddy.. hari tu tag akak utk apa ek... okeh kali ni akak nak tag nad pulak hahaha.. sessi membalas okeh!

    Segmen Jom Tambah Kawan

    ReplyDelete
  6. Hijau tu menenangkan dan mendamaikan. Moga Nadyya dapat capai apa yang terkandung dalam bucket list tu maybe dapat pelihara kucing juga ^_^

    ReplyDelete
  7. Kawin tu penting. Hehehe. Oke, akak suka hijau yer. Hijau cantik kan, damai je. Ecehh.

    ReplyDelete
  8. kalau lagi fatin tu.. kita suka lagi jangan kau bohong... best.. hehe

    ReplyDelete
  9. syafiq duk umah nad ke? hehe. suka la tu buah hati depan mata ye dak

    ReplyDelete
  10. Kawen tu wajib ada dlm wishlist. hehe.

    ReplyDelete
  11. Jawapan untuk number 8 . Sama-2 .. hahaha .. Kawen .. Asal 3 ja .. haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya