Monday, September 22, 2014

The Liebster Award - Amy Sheera

Hai! Hai!
The Liebster Award again. Yehh! sebenarnyaa ramai tag. still berhutang lagi. sorang sorang ye. aku pasti jawap punya.. tunggu yee. kehkeh. 
di tag oleh Amy Sheera

1. Satu Pengakuan
Dulu tak minat warna Hijau. sekarang tersangat minat Hijau!!

2. Satu perkara yang pernah aku tipu?
time tuu kawan lelaki call. ayah tanya "lelaki eh?" aku jawap "takla, kawan perempuan" alahaii malu nak ngaku berkawan dengan lelaki. time tuu sekola lagi kan. takottt wooo. akhirnya kantoi. HAHAHA ><

3. Suka dengar lagu kuat-kuat ke perlahan?
Kalau dengar dari laptop or handpone suka bukak volume paling kuat. tapi kalo kuat macam kat karoke tuu tak berkenan. buat sakit kepala je -.-

4. Kat mana aku sekarang ni?
Di rumah, dibilik dan atas katil sambil hadap laptop. kehkeh

5. Berapa kali aku pernah jatuh cinta?
Alamak. soalan nihh susa la pulak. enta laa. tak ingat! tak ingat! ;p

6. Hari yang paling aku suka
Ahad hingga Khamis (hari sekola bagi negeri Johor) sebab ada Syafiq!! kehkeh. Hari lain mesti terasa sunyi sangat.. sobsob

7. Tiga perkara dalam bucket list?
 Kerja
 Nak bagi duit dekat ibuayah
 Kawin
*eh? kenapa tiga je ek? skit sangat ni. HAHAHA ;p

8. Satu benda yang aku nak cakap dekat semua orang?
Thanks singgah blog ni. dan thanks jugak dengan rajinnya baca entry aku yang serba syok sendiri ni. hihi

9. Binatang kegemaran
Kucing! hope dapat bela kucing lagi :)

10. Lagu apa yang tengah bermain di kepala sekarang?
Lagu Aku Memilih Setia - Fatin Shidqia. sebab tengah dengar lagu ni. hehe best!lagu ni berkenan ade orang sukanya sangat mendalam kot dari insan yang dia sayang. begitu laa. dan kawan aku suka dengar lagu ni. tak paham aku. da cukup bahagia aku tengok dia dan pakwenya tuu. da merisik dan tak lama lagi nak tunang. ishh seriusss takpaham! HAHAHAH. daaa~

Done! soalan takde laa. lain kali K. selamat membaca semua ^^

12 comments:

  1. saya tak berapa sangat dengan hijau. xtahulah kenapa. dengan warna kuning. hehehe.... tapi kalau hijau pucuk pisang tu, okay la kot.


    oh, terima kasih sebab sudi snggah blog saya juga. hehehe

    wah-wah, x ingat tu macam ramai je XP

    thanks buat entri ni!

    ReplyDelete
  2. kawen tu memang tak lari dari bucket list kak nanad. hihihihi.

    ReplyDelete
  3. Cik Mimie tak suka hijau...selalu gado ngan akak Cik Mimie sebab die suka hijau...hahahahha..

    kucing, memang suka sangat2!! :)

    ReplyDelete
  4. secara kesimpulannya nampak mcm kak nadya nak sgt kawen ni . jom kak cri jejodoh jom . hahaa

    ReplyDelete
  5. Hi naddy.. hari tu tag akak utk apa ek... okeh kali ni akak nak tag nad pulak hahaha.. sessi membalas okeh!

    Segmen Jom Tambah Kawan

    ReplyDelete
  6. Hijau tu menenangkan dan mendamaikan. Moga Nadyya dapat capai apa yang terkandung dalam bucket list tu maybe dapat pelihara kucing juga ^_^

    ReplyDelete
  7. Kawin tu penting. Hehehe. Oke, akak suka hijau yer. Hijau cantik kan, damai je. Ecehh.

    ReplyDelete
  8. kalau lagi fatin tu.. kita suka lagi jangan kau bohong... best.. hehe

    ReplyDelete
  9. syafiq duk umah nad ke? hehe. suka la tu buah hati depan mata ye dak

    ReplyDelete
  10. Kawen tu wajib ada dlm wishlist. hehe.

    ReplyDelete
  11. Jawapan untuk number 8 . Sama-2 .. hahaha .. Kawen .. Asal 3 ja .. haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya