Saturday, September 20, 2014

The Liebster Award #5

Hai! Hai!
Harini cuti memasak sebab semalam punya penat tak hilang lagi kot.hehe. soo dapat la update entry bebanyak skitt kottt. untuk harini nak jawap Liebster award kak Siti. hehe thanks tag kite ;)


1-Jujur punya opinion tentang blog aku ini ?
Comel! blog kalau dah dieditkan oleh Cik Aina memey comel la.. hehe

2-Korang suka tak blog aku ?
Suka! suka!

3-Kenape ? 
Sebab banyak entry memberi manfaat dan entry pasal travel lagi.. soo memang terbaik laa ;)

4-Benda yang perlu ada dalam bag korang sebelum nak keluar rumah ?
 beg duit
 handpone
 lipstik
 bedak
 Novel *penting ni*

5-Negara idaman korang untuk travel ?
Korea! teringin sangattt. hope dapat jejak ke sana ;)

6-Pengalaman travel paling best dalam hidup ?
travel? macam takde. hahaha. rasanyaa langkawi dan melaka kot :)

7-Habit tidur korang ? 
Habit? macam takde. sonang je. kene senyap soo dapat la tido dengan lena. hahaha

8-Fast food favourite korang ?
KFC! *da lama tak makan KFC ><*

9-Favourite KPOP idol ? 
Sebenarnya tak minat sangat KPOP tapi bole la layan tapi memilih skittt. sangat minat Ftisland! vokalisnya sangatttttttt comel seriuslyyyyy! lagu lagu nya pon besttttt. hehe

10-Handphone korang sekarang ?
handpone murah je. yang button2 tuu. sobsob -,-

11-Cita cita / Impian / Keinginan ?
nak keje lepastuu kawen dan ada anak. heee


#Malas nak buat soalan dan tag orang soo selamat membaca ye awak awak awak sekaliann. hahaha Kbye!

11 comments:

  1. KFC memang best..lama xmkn jugak..hahaha..Hope cita-cita nad tercapai..ekekkeek :)

    ReplyDelete
  2. Perghhh number 11 .. hehehee , semoga tercapai dalam masa terdekat .. ^_^

    ReplyDelete
  3. saya ada phone lebih....phone public yg ada pondok tuh...pondok telepon....hahahahahahaha..lagi besar dan canggih dr org lain..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. kfc sedapp. tapi pizza lagiiiii sedappp :P :P

    ReplyDelete
  5. Nasib baik haritu dh makan kepci. kalau tak esok jugak akak makan. hahahaa

    ReplyDelete
  6. jom makan kepci hakhakhka.. thank u sudi menjawab and sorry lambat benar akak respon ye..

    btw akak ske ft island jugak tapi suka bass player dia yang cute macam chipmunk tu.. :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya