Monday, September 29, 2014

Blog dah pucat laa pulak ~

Assalamualaikum w.b.t.
Tengok? tak sampai dua hari aku edit blog. blog aku bertukar lagi.hahaha. sory, theme kali ni berwarna grey. yeh! comel tak? ke sebelom nih lagi comel? -.-

Selain tu, aku dah tukar nama blog dari Nadya's Punya Cerita ke Nadya Shafiqa. yeh! dari undian dari entri sebelom nih, ramai berpendapat letak nama penuh aku. thanks korang ;)

dan. perasan tak header pon aku tukar kan?kan? Tengok Quotes tuu macam pelik kan? aku cipta sendiri!hahaha hadoii. *saje nak curik tagline my lecturer.kehkeh*

Aku nak tanya ni. betol ke blog aku loading slow? sebelom nih ada orang comment mengatakan blog aku loading slow. slow sangat ke? hishhh poning ni nak kuruskan blog nihh.. semua benda SAYANG nak buang ><


Sekian saja omelanku harini. tatatititutu~

25 comments:

  1. pi timbang blog ! kaksha masuk ok je...

    ReplyDelete
  2. Laju ja loading , tak sempat nak bersin . Kehkehkehhh .. Haaa bubuh nama sendiri kan sedap . Saya suka ! Saya suka !

    ReplyDelete
  3. hehehe blog pon pucat ye nad
    demam kott
    ikott mood...
    tak tau lah tgk berat ke ringan
    masuk2 takde loading pom...

    ReplyDelete
  4. maybe sebab semalam akak pakai header gif yang aina buat tuhh. XD gif memang memberatkan. T___T

    ReplyDelete
  5. wah ringan dan tak pucat pun awaaak! comelnyeee blog baru. nampak matang hihihi and suka dengan header like suka sangat!!!

    ReplyDelete
  6. Good job yer Nadyya... Rupa blog nie ceria macam tuannya juga... Comelnyer... Zumal timbang ringan jew blog Nadyya nie. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  7. @Aina Akmal yeke? akak rasa die comment sebelom guna header Aina laa.. rasanya masalah blog ni leww..hoho

    ReplyDelete
  8. ce lah timbang berat blog. kalau bawah 100kb, okay je dik. akak rasa laju je.

    dah takde pink. Rindu pink. ahha

    ReplyDelete
  9. ok je blog Nadya bila akak masuk sini..

    ReplyDelete
  10. wow ! ringan + kemas je nengoknye haaaa blog Nanad ! rawrrr ~


    psttt ~ kite tukar url blog taw. ni url baru :

    http://ana-mizu.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. so far pantas je loading blog ni..^__^

    ReplyDelete
  12. @Ahmad Zu Mal Md Rayihehe tq ;)
    wah. rajinnya timbangkan blog kite.. tp td nadyya check 150kb kot.. macam da berat je -.-

    ReplyDelete
  13. @Cik Nadyya Berat yer gitu... Hehe
    Nadyya tak suka ker purple atau pink?

    ReplyDelete
  14. Cantek cantek :) nice nice. HEHE
    loading laju jee. good job by the way :) rasa puas kan edit blog sendiri, hehe

    ReplyDelete
  15. Rajinnya edit blog.
    Blog akak dah lama x beredit:)

    ReplyDelete
  16. @Ahmad Zu Mal Md Rayi rasanya ok lagi kot.. da capai 200kb keatas memang da berat.

    minat. saje nak tukar selera ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe Nadyya nie kreatif... Blog akan sentiasa good look... Zumal nie tak tahu edit blog ^_^

      Delete
  17. ok je loading, laju bak hang kata orang. kita lagi suka yang dulu punya lah ;)

    ReplyDelete
  18. Ok je loading nye nanad..xlambat pun :) dah tip top dah..hehe :)

    ReplyDelete
  19. tukau lagi? hahaha... tukar la dik selagi mata belum puas.. jgn tukau sampai akak tak cam nad sudah hahaha... jenuh akak nak cari nanti...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya