Thursday, September 11, 2014

SEGMEN BLOGGERS : 20 FACTS ABOUT ME

23 comments:

  1. Nasib baik x tag akak heeee
    Antara facts nad tu ada yg sama ngan akak lah terutama prt suka shwl dan jubah tu, pastu bila ckp suka pandang mats heee give me 5

    ReplyDelete
  2. wahhh .. dari mata turun ke hati gituu

    ReplyDelete
  3. hahaha..peminat pink..sy x brapa..

    thanks join segmen :)

    ReplyDelete
  4. alaa...ala...alaaa...hahahaha...okay...nnt kak sally buat KALAU rajin :P

    ReplyDelete
  5. Jenuh kumpul fakta yer… selamat bersegmen Nadyya ^_^

    ReplyDelete
  6. bestnya segmen ni kan..boleh mengenali sesama blogger..

    ReplyDelete
  7. wowowwwoooo.. haha.. 20 fkta ttg awak kita tau dah.. kah kah kahh :P

    ReplyDelete
  8. oh i see, kita sebaya rupanya. baru tahu. ahaha. adeh.

    saya x obses warna pink tapi rasanya banyaklah juga barang warna pink. perempuan.... hehe..

    saya suka shawl and novel juga! tapi nape 3 je mnx? mnx banyak sikit XP

    ReplyDelete
  9. oh, nak jadi kak andam ye? nnti saya kwen ley la mnx tlg Nadyya. bole? xP

    17 tu betul!!!! kalau x dapat, bole menangis agaknya. hehehe....

    saya sebelum tidur mesti wajib berangan. baru ley tdo XP

    thanks tag kita! nnti saya buat ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh...sama ya untuk no.17.
      Jangan share pakwe yang sama sudah xD

      Delete
  10. owh,, kira adik nadya yg belajar kt utem ni lelaki la.. hahaha.. sama la kita.. org xcaya ckp umo 22... wah.. nak hantaran 3 buah novel.. kenapa tak 30?? hehehe

    ReplyDelete
  11. hahahaha...no 14 paling lawak sekali... :D

    ReplyDelete
  12. ayat last tu cam comel je..!! haha... macam kaksha suka perasan, kekonon bila mamat tu usha, konon suka kat kita tapi hampehhhh

    ReplyDelete
  13. Waaaaa..Cik Mimie di tag..byknye 20 fakta nk kna bagi...hahahaha..papepun..thank you ye :)

    Cik Mimie pun suka shopping online..sampai mak bebel..hari2 poslaju dtg mesti hntar brg adik...hahaha :p

    ReplyDelete
  14. haahaahaaaa..untunglah laki dia nanti...nnti mas kawen rm2000 ganti dgn 3 biji novel..huahuahuahua... :D

    ReplyDelete
  15. hantaran novel 3 buah je? mintalah 3 lori. haaaa~

    ReplyDelete
  16. salam. ok da tahu sedikit sebanyak pasal nadya hhee...22? ehh tak jauh rupanya kita..ingatkan nad sweet 19 hehehhe

    ReplyDelete
  17. banyak nye fakta nad. haha. pasni jadi r mekap retis lak. takkan kak andam je. hehe

    ReplyDelete
  18. Kita memang suka berangan kan? Haha

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yang sama
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/new-segmen-bloggers-20-facts-about-me.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya