Thursday, September 4, 2014

Segmen : Nak blog URL by Macam-Macam Cerita

Hai! Hai!
Entry keempat untuk harini join Segmen. Heee diharap takdelah yang menyampah tengoktengok muka aku je update entry kan? peace!

*klik banner untuk join*



Tamat : 12 September 2014




Nota Jejari : Selamat menjoin dan selamat bsegmen semua :D

17 comments:

  1. selamat bersegmen cik tuan tanah kedaung ^^
    jap ag makin beranak pinak lah followers blog nih..followers 3K bila nak share ke sini?heheheh :D

    ReplyDelete
  2. yey, kite baru join. tak menyampah r nad. lg seronok nak komen. mana tau ade lg segmen yg kite tak join lg. hehe.

    ReplyDelete
  3. salam. selamat bersegmen dear heee

    ReplyDelete
  4. Rajin diaa. Takpe. Akak post, kita komen. Keh keh keh.

    ReplyDelete
  5. Hai,
    dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen.. alamak alamak nasi lemak.. terlepas segmen ni :3

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama.. heee.. menyinggah ke sini jap..

    blogwalking dengan gembiranya.. :)

    ReplyDelete
  8. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya