Monday, September 1, 2014

Hello September !!

Hai! Hai!


Kejap je dah masok bulan september kan. Maknenyaa convo aku semakin hampir la~ tibatiba je malas ! err. tamo gi convo ke? HAHAHA. entalaa, ibuayah aku kata taktahu pegi ke tak. tiap kali tanya mesti jawapan yang sama. aku rasa pertanyaan aku da berpuluh puluh. tetap sama. sedihh akuuuu! wuuuu lastlast aku cakap 'takpelah akak pegi sorang jela. nak buat camne kan' siap senyum lebar lagiiikk. padahal sebak gilaa kott. HAHAHA. dah bayar mahal mahal takkan tak pegi kot? membazirrr je. buat malu je. harap je pelajar akaun. HAHAHA. takpe la family takpegi. yang penting diri sendiri pegi! Yehhhaaa ^,^

Tak lupa jugak. thanks kepada insan insan yang rajin singgah dan komen entry entry aku nih yang banyak merepek nih. HAHAHA terharuuu youuu. Bawah nih adalah 10 senarai kaki komen bulan Ogos. Ok da masokkan dalam bloglist. kepada mereka yang rajin komen tapi tak tersenarai. sookay. tetap tersenarai dalam bloglist. Hee 

http://norshamimi.blogspot.com/
http://rainfallasleep.blogspot.com/
http://ramaramapendek.blogspot.com/
http://naalisaa.blogspot.com/
http://amysigadisweird.blogspot.com/
http://syazdanny2329.blogspot.com/
http://sweetsouryaya.blogspot.com/
http://karyamahirah.blogspot.com/
http://www.schanazri.com/

Nota Jejari : jemput singgah blogger blogger awesome!!! Tadaaa~ Kbye!

18 comments:

  1. ololo, tak pe kak, enjoy yourself masa convo nanti~

    ahaha, link kite ade~ XD thank you~

    :)

    ReplyDelete
  2. hello september :)
    eh, mcm nampak link budak r.
    selamat bakal konvo. maybe ibuayah nad nak buat surprise kot. kalo ibuayah tak pegi pon takpe. janji nad pegi. hehe.

    ReplyDelete
  3. Alaa..wanie belum tersenarai ye..huhu...its sokay...untuk bua depan mungkin..hehe...
    Happy convocation dear.. ^_^

    ReplyDelete
  4. eeyhh eyhh KB.. tu link kite erkk..? hahaha.. selamat berkonvo KB !

    ReplyDelete
  5. Nak konvo kena ceria yer jangan sedih2 pulak ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah untuk yang tersenarai.. hebat2 mereka kan...

    ReplyDelete
  7. eh eh eh.. macam kenal je blog tu.. ihikss

    ReplyDelete
  8. betul pejam celik pejam celik saja dah bulan sembilan. huurm cepatnya masa berlalu.

    wow nak convo dah dia seronoknya. teringat detik convo dua tahun lepas. adoooiyai lagi lah terasa cepat masa berlalu. tak apa mak ayah tak pegi pun diorang still banggan jauh di sudut hati tu. janji awak kena bangga dengan diri sendiri dulu :D

    ReplyDelete
  9. alahai...sedihnya macam tu. saya pun masa dapat best student, ummi x dapat datang. memang sedih sangat. i feel you. tapi nk wat macam mana. hmm

    ReplyDelete
  10. Yeeaayyhh da nak konvo..best tau!! Rugi kalau xpergi..nanti snap pic bebanyak..nak tgk :-)

    Eh..eh..link blog Cik Mimie ada la :) tq

    ReplyDelete
  11. mereka jugarajin komen di blog akak tu..terima kasih semua :-)

    ReplyDelete
  12. bestnyaaa konvo, tapi kenapa malas? huhu. jangan malas tau!

    ReplyDelete
  13. salam. huhu terselit jugak link blog akak ya..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya