Sunday, September 7, 2014

[10 DAYS CHALLENGE] Day 8 - 8 Fears

20 comments:

  1. Sama la ain no 5 tu.mau tak tido mlm memikir.haha

    ReplyDelete
  2. hehehe . tkt lipas jgk ni . sgala jenis yg ssama angkatn gn lipas semua yaya tkt . kalau jmpe, jerit.stu rmh pgl mak bunuhkan. hahahaha

    ReplyDelete
  3. Adoiyai...kenapa takut mcm fobia je banyak???

    ReplyDelete
  4. mcm poyo je takut kawen..hahahahahahaahahahaaa..lawak betoi la

    ReplyDelete
  5. Hehe. Kite pernah pegang lipas pastu bawak kejar kat member yg takot lipas. :)

    ReplyDelete
  6. eh sama la yunk kita tkot lipas jgk tao . haha . ttpi lagi takot tengok cacing . eee geli haish :D

    ReplyDelete
  7. Hahaha , banyak sad ending la nad ni .. Hurmm Dayah kalau org ckp nk kapel ka senang ja Dayah jawab "Takmau , tak suka" , mcm sentapppp ja bunyi .. Hurmmm nak tunggu 'dia' jugak ! choiiii .. ahakss .. Tapi kalau Dayah kawan ngn laki , Dayah akan ajak mai beraya kat rumah sebab , kalau boleh Dayah nak parents kenai dgn semua kwn-2 Dayah .. ^_^ Dah klikkkkkk

    ReplyDelete
  8. Eh akak takut lipas. Hahaa. Sy tak takut. Lalala :p

    ReplyDelete
  9. Salam...

    No 8 Kita sama lah... haha

    http://insan-kecil.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. lipas terbangggg... hahaha. yang tu lagi seram kak oi.. takut kawen ehh... takpe takpe.. moga moga.. eheeemm.. hehehe

    ReplyDelete
  11. LAr, nad takut lipas ye..nanti boleh present bagi lipas kat nad..hehehe.. *guro je :) v ^_^

    ReplyDelete
  12. takut kahwin ka?hihi..smua orang nak khwn, sha pun nak tp takut juga...seram sjuk bila dgr psal pnceraiaan ni..

    follow awak :)

    ReplyDelete
  13. Tipulahkan kalau perempuan tak takut lipas. Hihihi.

    ReplyDelete
  14. Hahaha. Syok sendiri tu pun akak takut.

    ReplyDelete
  15. Lohh takut kawin tu mmg kelakar, kawin lah best! Akak ingatkan takut hantu ke takut tempat tinggi ke tp x ada heeeee lawak lah

    ReplyDelete
  16. salam. ehh?? takut syok sendiri hehehhe

    ReplyDelete
  17. yes, saya tabik bila sis kata ALLAH yang pertama ^^,

    saya pun x ley sorang2. rasa helpless sangat. hmm..

    paling benci binatang tu!! -.-

    ha, takut kahwin? hehehe.. letakkan hati kita dekat ALLAH bila saat dinikahkan. insya-ALLAH, DIA akan bantu kita jalani hidup dengan orang yang tercinta. ^^,

    ReplyDelete
  18. Hmm.. En. lipas.. hahaha *eh tengah merepek apa ni xD*

    ReplyDelete
  19. Kalau zumal yang no.4 tu nak tukar kepada snake. Takut dan geli. Lain-lain macam sama lak. Hehe ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya