Monday, September 15, 2014

The Liebster Award #4

17 comments:

  1. salam. sy pun pilih aiskrim hee!

    ReplyDelete
  2. hihi suka kucing over arnab juga..kucing manja lagi dari arnab hoho

    ReplyDelete
  3. saya pun suka kucing! haritu bela arnab, makin kurus dia -.-

    saya lak x berapa seluar tapi ikut keadaan. hehehe...

    ehem-ehem, yep, saya tahu jawapannya XP

    wah, kalau nak tengok horror, kena ajak Nadyya la ni. saya takut tengok. -.- nnti banyak tutup mata and tnya soklan je.

    'weyh, kenapa dia mati?'

    'weyh, apa dah jadi?'

    so annoying. loL~

    ReplyDelete
  4. iklan nuffnang tu, kita boleh tekan bila-bila kita nak ke? or kita click sehari sekali je? *mksudnya iklan blog orang lain la

    ReplyDelete
  5. arnab gigit orang tak??boleh tak bela arnab dalam rumah...??heheh

    ReplyDelete
  6. Terbaek lah akak tak takut tengok cite seram. Iz ni penakut giler. Tak pernah tengok pun sbb takut sgt. HAHAHA

    ReplyDelete
  7. rasa macam tengah2 boring ni, boleh la bikin liebster award ni, kaksha amik game ni... mehmeh

    hahahhaa kaksha pun manja... lalalala

    ReplyDelete
  8. kita pon kaki novel jugak :D geng ! ;p

    ReplyDelete
  9. Anda ditag :)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete
  10. soalan no 1 tu ani memang tak boleh nak pilih ^^

    http://insan-kecil.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. rajinnya buat liebster award, segmen. kita malas nak buat sekarang ni. tak ada mood. huhu.

    ReplyDelete
  12. hehehe . sama ! suka pakai seluar :D

    ReplyDelete
  13. No. 11 tu sama ngan Cik Mimie..kengkawan sume jerit cam apa..Cik Mimie boleh steady je..dorg ckp Cik Mimie cde perasaan...hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya