Sunday, September 28, 2014

Header Baru!

17 comments:

  1. Hai nadya. simple and nice header.

    http://insan-kecil.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hai nadya! ok je dua2, guna nama sendiri lagi ok kot.... :D

    ReplyDelete
  3. bagi akak mana2 pun boleh jgn tukar URL blog je..nanti susah akak nak BW heee

    ReplyDelete
  4. kekalkan Nadya's punya cerita :)

    smart header :)

    ReplyDelete
  5. Sujud tu lama2 sikit...nanti ok la..jangan di picit2 kepala tu..jangan buka lampu..pantang kejap udang ke,sotong ke.ketam ke..

    ReplyDelete
  6. guna nama sendiri cantik cik Nadya..:D

    ReplyDelete
  7. Mana-mana pun sodap cik Nadya. Lagipun nama original awak dah memang best..
    Salam kenal.. ^^

    ReplyDelete
  8. mana man pun okay kak ! akak . nak header mcm akak jugak :D

    ReplyDelete
  9. dua-dua pun okay.

    tapi kalau dapat buat satu tajuk yang gempak lgi best. awak kan selalu buat review novel. try la cari mana-mana tajuk novel yang macam kena ke untuk header. hehe

    ReplyDelete
  10. mana-mana pun ok.... tp nama awk sedap lohhh

    ReplyDelete
  11. aishhh ~ comel betol la hitam + putih ceni ! Nanad tulung buatkan blog kitew simple & kiutmiut ceni gak rawwwrr ~ hehe

    ReplyDelete
  12. mane2 pon orang akan kenal kott...
    alahaii kalau lah kite ni pandai nak mengedit2

    ReplyDelete
  13. Shiannya dia migrain.
    Cuba amalkan Al-Waqiah Ayat 19. Pendek je ayatnya.

    Tak pun bila sakit sangat, pegang kepala dan zikirkan Al-'Adzim banyak2 kali.

    Akak doakan migrain Nadyya semakin berkurang. Rehat banyak2.

    ReplyDelete
  14. Hohoho. :3 lepas ni kena fikir harga lah kalau nk. hahaha. XD

    btw, kalau letak nama akak nampak lagi okay~ ^^

    ReplyDelete
  15. Macam biasa, kemas dan omey jee. hehe

    ReplyDelete
  16. Header yang simple n nice..pandang pun tenang je :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya