Sunday, September 28, 2014

Header Baru!

Hai! Hai!
Selamat tengahari semua! dah lunch lom? hee. Baru nak update. sebab semalam migrain melampau. sebenarnya sejak akhir nih asyik migrain je. korang ada tips untuk kurang kan sakit migrain tak? sekali migrain pehh memang seksa laa weyh.. tuuyang harini masak bubur je. >.<

Hah. aku baru tukar header. macam biasa la made Aina Akmal laa. sampai 2x dia buatkan untuk aku. hee thanks. susa susa buatkan untuk akak. cerewet betol kan. Lepasni bole tak buatkan header untuk akak?kehkeh. 

Nadya Shafiqa is nama penuh aku. ingat nak tukar nama blog ke Nadya Shafiqa tapi takot orang tak kenal pulekk. Patot tak aku tukar nama Blog ni? ke tetapkan Nadya's Punya Cerita? sila ulas ye? terimakasih.

sekian.

17 comments:

  1. Hai nadya. simple and nice header.

    http://insan-kecil.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hai nadya! ok je dua2, guna nama sendiri lagi ok kot.... :D

    ReplyDelete
  3. bagi akak mana2 pun boleh jgn tukar URL blog je..nanti susah akak nak BW heee

    ReplyDelete
  4. kekalkan Nadya's punya cerita :)

    smart header :)

    ReplyDelete
  5. Sujud tu lama2 sikit...nanti ok la..jangan di picit2 kepala tu..jangan buka lampu..pantang kejap udang ke,sotong ke.ketam ke..

    ReplyDelete
  6. guna nama sendiri cantik cik Nadya..:D

    ReplyDelete
  7. Mana-mana pun sodap cik Nadya. Lagipun nama original awak dah memang best..
    Salam kenal.. ^^

    ReplyDelete
  8. mana man pun okay kak ! akak . nak header mcm akak jugak :D

    ReplyDelete
  9. dua-dua pun okay.

    tapi kalau dapat buat satu tajuk yang gempak lgi best. awak kan selalu buat review novel. try la cari mana-mana tajuk novel yang macam kena ke untuk header. hehe

    ReplyDelete
  10. mana-mana pun ok.... tp nama awk sedap lohhh

    ReplyDelete
  11. aishhh ~ comel betol la hitam + putih ceni ! Nanad tulung buatkan blog kitew simple & kiutmiut ceni gak rawwwrr ~ hehe

    ReplyDelete
  12. mane2 pon orang akan kenal kott...
    alahaii kalau lah kite ni pandai nak mengedit2

    ReplyDelete
  13. Shiannya dia migrain.
    Cuba amalkan Al-Waqiah Ayat 19. Pendek je ayatnya.

    Tak pun bila sakit sangat, pegang kepala dan zikirkan Al-'Adzim banyak2 kali.

    Akak doakan migrain Nadyya semakin berkurang. Rehat banyak2.

    ReplyDelete
  14. Hohoho. :3 lepas ni kena fikir harga lah kalau nk. hahaha. XD

    btw, kalau letak nama akak nampak lagi okay~ ^^

    ReplyDelete
  15. Macam biasa, kemas dan omey jee. hehe

    ReplyDelete
  16. Header yang simple n nice..pandang pun tenang je :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya