Wednesday, September 24, 2014

The Liebster Award by Ana Lee part 2

Hai! Hai!
Rajinnya dia nih tag aku kan?hehe. mest terhibur baca jawapan aku kan?kan? hahahaha.
ditag oleh Ana Lee

1. Nama panggilan apa. Umur berapa? Asal kat mana?
Nama Panggilan bole panggil Nadyya or Nanad. Jangan panggil Nad. ramai sangat orang nama Nad kan?HAHAHA
Umur pada dasarnya berumur 15tahun. hahaha hakikatnya berumur 22tahun. alahaii ;p
Asal Pontian, Johor :)

2. Kalau korang berkebolehan untuk melukis, apa perkara yang paling korang nak lukis.
dulu masa sekola rajin melukis. amek pon subjek PSV. hahaha bila da habes sekola malas lahaii. teringin sangat nak lukis 3D ;)
Cantek kan?

3. Bila sakit hati, apa yang akan korang buat?
Cuba pujukkan hati sendiri dan duduk sorang sorang dan dengar lagu kuat kuat. hahaha cool kan? ;p

4. Bagaimana penampilan korang bila keluar dari rumah. Contoh hangout dengan family or friends.
blaus labuh/ tshirt + cardigan, seluar slack dan shawl/ tudung sarung.

5. Selalunya bila hujan, korang akan buat apa?
Tidow laaa! hahahaha.

6. Nombor kegemaran korang? Sebab kenapa suka nombor tu?
Semua kegemaran laa.. hehe

7. Bayangkan. Apa tindakan korang bila nampak di depan mata, pasangan anda sedang curang. 
Soalan ni best!hahaha. ambik je batu dan baling ke kepala pasangan kite. dan rasa rasa die toleh ke tempat kite. just says "hye!" hahaha #takpena terjadi lagi. nak buat macammana kan. da dia curang. takde jodoh lewwtew. takpe carik la baru kann. Allah kan da tetapkan setiap manusia berpasang pasangan betol tak?hahahah 

8. Sejak umur berapa korang ada telefon bimbit sendiri.
masa 15tahun kott. tuupon nokia 3310.

9. Apabila korang sedang bosan, apa yang korang akan buat?
Dengar lagu dan layan blog.

10. Apa benda yang paling korang ketagih dalam kehidupan seharian. Anything?
Hadap blog sampai muntah!hahahaha

11. Dalam hubungan persahabatan, apa yang paling penting?
Apa yang penting? Kerjasama!!!yehaaaa. hahahaha. yang penting memahami, saling bantu membantu, pendengar setia, dan macam macam la.. heee

Done! selamat membaca :)

12 comments:

  1. Nanad yer? Ok la umur 15 tahun dah ada hp sendiri. Zumal dulu dah form 6 baru beli hp tau. Jenis 3310 gak ^_^

    ReplyDelete
  2. Ala kite da biasa panggil nad. Sory. Pasni nk panggil nanad lak. Hehe

    ReplyDelete
  3. haha...apa yang penting kerjasama kan!!

    ReplyDelete
  4. No.7 tu best..Kalau cik Mimie tolak dalam longkang terus...hahaha..

    alor, Cik Mimie panggil nad..ikut budak la panggi nanad jugk..:)

    heeee :D

    ReplyDelete
  5. hahaha okay nanad. sangat comel hahaha

    btw lukisan tu sangat menakjubkan.
    nak timbul kan sesuatu sangat susah dan kene kreatif.
    memang salutee lah org yg buat ni pehh details details.

    ReplyDelete
  6. Akak pun berkenan dgn no. 7 tu hahaha

    ReplyDelete
  7. comel jer nadya, akak imagine awk baling batu tuh...ahhahah lawak lah... :D

    ReplyDelete
  8. hahaha .. akak akak :D

    Cantik cantik ~

    Anyway, terimakasih sudi jawab soalan ana, akak. Jawapan yang sungguh bernas! haha xD

    ReplyDelete
  9. hai Nanad ! *lelambai tgn* :)
    wahwah kemain lagi fefeeling umor 15 ek? tapi boley je. awet muda gittewww hehehe

    ReplyDelete
  10. saya panggil Nadyya je la ye. hehehe...

    no 10 tu betul. kalau bosan, buka balik blog. lagi-lagi skang ni dah free. no more final exam. haha

    ReplyDelete
  11. part yg curang tu takleh blah. hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya