Friday, September 5, 2014

Poskad dah sampaiii!!!

26 comments:

  1. Yeayy. Tahniah Nadyaa.

    nnti akk nk buat GA. Nak join sekali? hehe

    ReplyDelete
  2. Hai, jemput join GA di bawah.. Hadiah dia seriously best2 semuanya. Rugi kalau tak join..

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  3. tahniah nad :)
    untung r dapat bau kertas moscow. hehe. kang kite p buat rombongan nak? haha.

    ReplyDelete
  4. Woooooo from Moscowwwww .. Siap ada tulis-2 lagiii .. Eh Eh , kita dah klik bola sepak untuk awak . Nanti nak main bola , ajak la kita sekali . Wakakakaa

    ReplyDelete
  5. waaaa.. sampai dahh.. syaz punya tak sampai lagi laa.. lame nyee :')

    ReplyDelete
  6. dari moscow tue
    bukan suma orang bleh dapat.
    congrat.

    follower baru disini :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kerana menang Nadyya ye..tak perlu lah buat giveaway lagi...dh kejer ada duit lebih nanti baru buat ek

    psst : akak nk minta tlg lah..leh bagi tak skript utk top komentar by month tu..kalu boleh email je kat akak..terima kasih

    ReplyDelete
  8. jelesssss....!!
    dah dapat poskad moscow ek?? tahniah cyg !!

    ReplyDelete
  9. tahniahhhh! Poskad tu cantik! Kalau naddya buat, insyaAllah join. Hihi

    ReplyDelete
  10. dari jauh tu.... ^_^
    simpan lek lok tau.. ^,^

    ReplyDelete
  11. bestnye dpt poskad dr jauh! tahniah nadya!

    ReplyDelete
  12. wah wah..tahniah sis dapat poskad. bukan senang tu. hehehe..

    alamak, bulan ni a bit busy lah. so macam tak ada masa nak komen banyak2. nanti kalau ada free time, saya terjah habis-habisan ye ^^,

    ReplyDelete
  13. yay . sama la kak baru smpi ari rbu aritu,.. esok bru review poskad and blog kak shira ni .

    ReplyDelete
  14. tahniah ya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
  15. Tahniah. Memang rezeki tak ke manaa~

    ReplyDelete
  16. wahh sonoknyer dpt poskad., hehe2

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya