Wednesday, September 17, 2014

Nak MC untuk beberapa hari. Byeeeeeeeee!

Hai! Hai!

Apa motif letak gamba nih? krik krik krik. Maaf tak sempat lagi nak berkunjung ke rumah korang. kalau sempat kejap lagi aku singgah ye. hikhik. harini memang sibuk bebeno dengan urusan urusan untuk esok nih. ni pon tak beres lagi. alahai. terasa mengelabah pulak untuk lusa nih. Apekah? Apekah?

Agak agak kenapa aku nak MC ye? HAHAHA aku ada bagitahu entry entry sebelom nih. cer ingat? lambat lambat.  biar aku jawap. esok awal pagi pagi dah kena bertolak ke KL. untuk apa? InshaaAllah lusa aku convo!! yeh . yeh. akhirnyaa.

Sebab itulah nak MC update entry, dan blogwalking nih. maaf ye kepada awak, awak yang singgah rumah aku nih. aku tak singgah balik. line tengah laju macam siput. dengan busy nya. edit blog ponn tak siap lagi nih. HAHAHA

Kepada awak,awak yang singgah rumah aku nih. tolong tinggalkan jejak di entry nih. inshaaAllah lepas aku balik sini aku singgah balik ye. 

dan doakan aku selamat sampai dan balik ye. Esok raptai, lusa convo dan inshaaAllah lusa jugak aku balik dan tulat baru aku muncul balik dengan entry entry syok sendiri. korang jangan rindu aku tauu. nanti time convo banyak pulak bulu mata gugur!kehkeh *ingat ade ke orang nak rindu kauu? huhhh! jangan perasan laaa weyhhh -,-*

K. sekiann. daaaaa~

15 comments:

  1. take care kak! moga moga semuanya lancar! all the best! hihi

    ReplyDelete
  2. Nanti share gambo konvo yer... Selamat berkonvo ^_^

    ReplyDelete
  3. akakkk rinduuu.

    eei, budak ni rajin betul tukar template! grr. jeles akak. hihi

    ReplyDelete
  4. yeyyyy alhamdulillah ! kaksha jela tak merasa nak konvo bagai.... seronok tengok ! nanti share gambar... boleh kaksha tumpang seronok... weeeeee

    ReplyDelete
  5. All the best Nad :) Selamat berkonvo..ambik gambar bebanyak tau :)

    ReplyDelete
  6. hati-hati kak nanad! semoga selamat sampai & tahniah!! :) cepat-cepat update blog bila urusan dah selesai eaa. gonna miss you ~~

    ReplyDelete
  7. Selamat berkonvo..

    Anyway..

    Tahniah!!!Anda adalah peserta bertuah :

    http://thisni3zahata.blogspot.com/2014/09/15-peserta-bertuah-segmen-nak-blog-url.html

    ReplyDelete
  8. Wohhh .. cantik gambar tu :p hahaha .. wohhh dah nak convo . Tahniah-2 . Kami tunggu gambar *aiiicehhh* .. Meremang bulu roma baca ^_^

    ReplyDelete
  9. bye bye kak nadya ! take care . jgn lupaa jenguk yaya ! yaya bru nak jenguk kak ni :')

    ReplyDelete
  10. alahai dah rindu sangat ni. cepat la update. nak study sains lagi ni. hehe

    ReplyDelete
  11. amboiii konvo dulu dr kita ye?hooohooohoo....graduate dr institusi mana nih?alhamdullilah...lekas lekaslah kerja n belanja kita makan....HOOOHOOOHOOO...
    aiman pon sibuk dengan life kat university sekrg..sebab tuh blog bersawang..nih baru bole comeback...hikhikhikhikhik :D

    ReplyDelete
  12. syoknya dah convo! saya lagi setahun. xpe, kena sabar ni. hahaha... tapi saya x pwer mana pun.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya