Monday, September 1, 2014

[10 DAYS CHALLENGE] Days 2 - 2 Film

Hai! Hai! morning :D
10 Days Challenge da masok hari kedua. kejap je masa berlalu kan?hikhik. Days 2 - 2 Film. kalau ikotkan filem takde yang aku minat kott >< soo aku amek drama jela eh? layan jela K ~_^

1- Secret Garden

Aku bukan sejenis manusia suka melayan cerita. tapi bila aku da melayan. tengok banyak kali pon tak jemu! HAHAHA. Hah! aku sangatt suka drama nih gilagila. rasa macam sweet gilosss. kononya perempuan ni macam kasar kasar gituu, sebijik macam aku kot! hikkksss. Hah. gamba diatas dalam part dimana dieorang nih tertukar body. part nihh yang membuatkan aku gelak guling guling. adoii.. Aku tahu ni drama lama. tolong jangan mempersoalkan ok? Sekian.

2- Setia Hujung Nyawa

Sapa pena layan cerita ni? ok kite geng! tak silap aku cerita nih glamer pada tahun lepas. ceritanya pukul 7malam dan tv3. time tuu aku still belaja lagi. sebenarnya cerita nih banyak kenangan bersama orang yang pena aku sayang. dia cakap 'awak tengok setia hujung nyawa sekarang! EL(Nelydia Senrose) sebijik macam awakk!' nak tahu apa menyebabkan dia kata EL tuu sebijik macam aku? sebabnyaa EL tuu takpandai masak!HAHAHA Kfinee dulu memang aku takpandai masak. cuma bila da putus dengan dia je teruss aku pandai masak kottt!hikhik. Dah,dah yang penting cerita nih memang best! EL minat gilosss dengan Lee Minhoo! alaa artis korea yang comel comel tuuu! Kbye.

 10 days Challenge #1

19 comments:

  1. wow.. boleh try gak nih nanti.. 10 days challenge.. hihihi :D

    ReplyDelete
  2. suka jugak tgk secret garden n setia hujung nyawa. hehe. macam best lak tgk nad buat 10 days challenge ni.

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Samalah. Kalau sekali melayan payah nak tinggal. Melekat je. Tak berapa minat malay drama. Tengok sekjap2 je sebab nak tgok hero. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Amboi...mintak filem dia bg drama...hahahaha...Lee Min Ho mmg comel...Secret Garden sampai skrg belum khatam..

    ReplyDelete
  5. hahaha..nih filem.ke drama..adoii..lawak la

    ReplyDelete
  6. tengok kejap je drama tu...tak tengok pon ending dia..haha..

    ReplyDelete
  7. Setia hujung nyawa memang best..p secret garden tu xpenah tgk lagi. Hehe..jarang layan drama korea..huhu

    ReplyDelete
  8. Drama feveret zumal tu, setia hujung nyawa...

    ReplyDelete
  9. dedua pun kaksha tak pernah ikuttttttt... tengok cenggitu pastu lupa... tak lekat dihati...wakakakaa

    ReplyDelete
  10. yesss... setia hujung nyawa.. cete meletop dulu.. best kot. sanggup tak mandi, biar lepas drama ni habis dulu. hahaha. tapi heronya dah kahwin.. tsk tsk

    ReplyDelete
  11. wowo macam menarik aje 10 days challenge ni huuurm.. alangkah indahnya kalau dapat buat hihi.

    CT ske tengok drama korea jugak tapi tak gigih tabah nak mendownload. amek dari kengkawan saja unless hero favourite berlakon ke and jalan cerita cute-cute ke baru dload.

    drama melayu tak layan :P teet sebab cliche yang amat hihiks..

    ReplyDelete
  12. hahaha.. ada hikmahlah tu kot berpisah dengan dia. terus pndai masak. :D

    saya x pernah lagi layan Secret Garden tu. tapi kalau hindustan, saya laju. muahahahah

    ReplyDelete
  13. ahaks...akak suka tgk secret garden tu

    ReplyDelete
  14. Hahaha.. ni baru betul2 challenge.. lepas putus dgn dia terus pandai masak hihihi...

    ReplyDelete
  15. Hmm, jarang tengok drama ni. Terlalu drama. hahaha.

    ReplyDelete
  16. salam. setia hujung nyawa layan...secret garden tu jarang hehhee

    ReplyDelete
  17. fuhhh!!! Secret Garden mmg ngetoppp.. my sistar suka dgn drama tuh, gelak guling2 kt dpn tv sorg diri. nyesal x tgk woo T_T .. kang nnt la saya tgk online ja nnt heuheu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya