Wednesday, September 17, 2014

Bila dia rindu. .

Hai!hai!
*Comel kan? gerammm. Sory kali nih aku tak masokkan gamba Buah Hati. malas nak copy dari handpone. dahnya handpone da nazak. mati saja. hee*
Sambungan part 3 untuk kisah Buah Hati aku. yeh! Hahaha. Sekarang cuti sekola kan. soo Buah Hati aku tak datang rumah la kan. Makayah nya cikgu kan. Semalam kononnya ayah nak pegi kedai. nampak pulak Buah Hati main kat luar. *kiteorang 1 taman dan 1 lorong* soo Buah Hati nak ikot ayah dan ayah bawak balik rumah kiteorang la. hahaha perbualan mesti wajib ada. meh meh layan ~

AKU : Syafiq rindu ibu ke?

DIA : Aa,ah.

AKU : Syafiq rindu ayah tak?

DIA : Aa.ah.

AYAH : Syafiq rindu akak tak?

DIA : Aa,ah.

AKU : *gelak*

*amik handpone ibu aku dan terus klik album terus tengok gamba adik aku*

AKU : pehh tengok gamba abang tuu. rindu abang lewwtew..

DIA : Aa,ah *buat muka sedih*


#Dia nih pantang pegang handpone ibu aku. terus klik album. bijak betol kan?hahah. dan die nih memang tersangat manja dengan adik aku. skit skit amek gamba adik aku dalam frame. bukan main sayang lagi kan. sampai ayah aku pelik "Macammana laa dia leh sayang betol kat Nazrul(adik aku) ni" Si buah hati dengar. gelak sampai tutup mulut.. lawak sangat lewwtew ;p


Sekian.

12 comments:

  1. bebudak sekarang celik It kann. hihi :)

    ReplyDelete
  2. alololorrr...comeynye :) syafiq rapat dgn adik nad ke?

    ReplyDelete
  3. @Cik Mimie aah. kalau ade adek .. nadyya yg ade kt sblah die ni ponn bwt2 xnampak je tauu.. mencikk tauu.. kehkeh

    ReplyDelete
  4. alahai comey nye. siap ada abang kesayangan lg. kak nad dia tak pandang dah. gambar dlm fon pon jadi la ye syafiq.

    ReplyDelete
  5. Mesti dia tak sabar pergi rumah Nadyya yer...

    ReplyDelete
  6. alooorhh comel.. aieee gelak sampai tutup mulut, dahlah bulu mata pun lentik

    ReplyDelete
  7. amboi, comel sangat ni kenapa? hahaha

    ReplyDelete
  8. tulaaa buah hati seadanya ye... comel jeeee....

    ReplyDelete
  9. hewhewhewhewhew ..........budak zaman sekrg generasi Y mmg generasi serba boleh...

    ReplyDelete
  10. Budak sekarang (anak sendiri pun sama) umo setawun lebih sikit dah pandai nak touch screen tab, hp, etc.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya