Saturday, September 13, 2014

Bila dia da pandai bercakap

23 comments:

  1. kalau budak kan...byk kerenah dia kita mesti ketawa :)

    ReplyDelete
  2. haha. terer r naik belacan. nak tompang.

    ReplyDelete
  3. berfikiran kreatif budak kecik ni.. hahaha.. 1st time dengar nak naik belacan :) nadya ajar eh? kikiki :P

    ReplyDelete
  4. HEHEHE, sukaa main dengan budak kecik~ XD

    ReplyDelete
  5. comellnyaaa !!!
    Salam dan Hai.
    Happy Blogwalking !Jemput join ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Naik belacan hokey BELACAN . bahahahhaa .. Zaman sekarang p london naik belacan . Perghhh hebatttt sokmo . Kak Dayah pun tak pernah naik belacan . Budak-2 kalau baru boleh bercakap , diorang cakap apa pun lawak . Sembang ngan diorang best owhhhh ^_^

    ReplyDelete
  7. sonok smbg dgn bebudak kecik ni.
    kdg tu entah ape bnda la di jwb kan.
    pd hal die pon tahu ke x entah apa
    jwpn yg die ckp tu hehehe

    ReplyDelete
  8. wuhuuuuuuuuuuuuuu...........makan ayam tanak kongsi ngn abg aiman..hooohooohooo T_T

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan singgah BW dari bloglist Pink Frozen...hehe....
    jemput singgah ke blog Anugerah Terindah

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Erkkk...belacan.
    *Acik tgh imagine ni. Maybe naik macam tikar terbang.

    ReplyDelete
  11. Hehe comelnya dia. Lawak baca dialog Nadyya dengan dia ^_^

    ReplyDelete
  12. part belacan tu paling kelako haha... good try dik... jahat kak nad ye. ejek adik...

    ReplyDelete
  13. comelnya dia akak .. macam lilbro ana , belum pandai cakap sangat .. tapi nakalll

    ReplyDelete
  14. Mmg cutelah, akak pun suka dgr budak2 yg baru boleh ckp ni suka dgr pelat dorang tu

    ReplyDelete
  15. belacan pun belacan la dak kicikkk... nanti bila besar boleh sponsor belacan kat aunty sha.. ehhh *tetibe*

    ReplyDelete
  16. naik belacan ke london?? hahaha hee nak kenakan ek

    ReplyDelete
  17. bulu mata lentik... haisyyy! comel! belacan pun boleh lah ekk.. haha

    ReplyDelete
  18. belacan pun boleh. hahahaha..

    ei, mulut tu. gigit kang. hahaha XP

    ReplyDelete
  19. alololor...comeynye.. :) Budak-budak skrg memang bijak2 :)

    ReplyDelete
  20. salam. ehheeh naik belacan ea? kelakar pulak..btw comell dia hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya