Thursday, September 11, 2014

CPUV Nuffnang #18

Hai! Hai!
Good morning semua! Semoga harini lebih baik daripada semalam. 
Ehem, semalam dengan rajinnya menjengah la Nuffnang ni. sekali singgah sekali ke Earnings. Sekalii ehhh. dapat BE Sanofi Lactacyd Phase 2
Yeh! Alhamdulilah. 
 Tinggal lagi 4 je On Going! Hope bulan depan dah bole CashOut. mudah mudahan. aminn ;) korang tolong ye klik klik kan iklan kat blog ni. Hee thanks ^.^

News Contest dari Lactacyd Love Your V !

Nota Jejari ; Alhamdulilah. Rezeki bulan ni. semoga dimurahkan rezeki.Aminn. Thanks En Nuff :D

16 comments:

  1. tahniah. dah nak cashout ye nad. boleh la belanja jacobs sekali. hehe.
    done klik jacobs. lactacyd tak muncul lak.

    ReplyDelete
  2. salam. banyak CPUV...tahniahh dear :))

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, rezeki :) klik2 kat sini :)

    ReplyDelete
  4. Tahniahh .. Dayah pun tengah on going ni tapi jap g kut buat entry .. Terjah blog kawan yg dapat cpuv dulu .. Ucap tahniah .. haha

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, huda blogwalking dekat blog ni kejap ye.
    By the way terima kasih sebab share link blog awak dengan huda dalam status yang huda post dekat kelab blogger ben ashaari.
    Jom singgah ke blog mereka yang lain juga =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

    ReplyDelete
  6. Tahniah yer Nadyya... Banyak CPUV tengah on going yer ^_^

    ReplyDelete
  7. Wahhhh berderet2 yg still on going tu so itulah perangsang utk terus berblog kan

    ReplyDelete
  8. uhwa uhwa! congrats kak! kepsi satu! hiks

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya