Wednesday, September 3, 2014

Betol ke still sayang lagi ?

22 comments:

  1. btl2, pggln "awaksaya" lg sweet dr abangsayang.kekekeke..

    ReplyDelete
  2. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nadyaaaaa kenapa Dayah mcm syok sorang-2 ni baca entry nihhhh .. Omg Omg Omg .. Betul la kalau ada jodoh , kalau tak suka pun , dia akan mai jugak kat kita . Beautiful in white - westlife . Pernah dengar ? Dayah suka lagu tu . Ermmm kalau Dayah just suka dalam diam ja . ^_^

    ReplyDelete
  3. Alolololo... so sweet la KB.. hihhhi.. jodoh yang terbaik dtgnya dr Allah... In Shaa Allah kalau ade jodoh .. tak kan lari gunung di kejar :D

    ReplyDelete
  4. Sweetnye... nak bercinta selepas nikah jugak...

    ReplyDelete
  5. Bagusnyaa lepas putus jadi kawan.. ena tak boleh la... hurmmm

    ReplyDelete
  6. Amboi.. haha.. kan.. 'awak saya' tu sweet la tu -,- bhahahahahaha

    ReplyDelete
  7. hmm..sakit sbenarnye nk bkwan lg2 klo kite taw yg ex tuh de prmpn lain, skt ati kot bile nmpk dye ngan girl tuh..huhu

    ReplyDelete
  8. Wahhh, entri jiwang nampak. Moga perancangan Allah menyebelahi hubungan korang yee :)

    ReplyDelete
  9. please entri jangan sedih sangat kak.. huhu :'(

    ReplyDelete
  10. Jangan sedih2 yer Nadyya, ada jodoh tak kemana ^_^

    ReplyDelete
  11. eh eh eh... blog kak nad ke ni? hehehe xDD moga moga kak.. ada jodoh tak ke mana.

    ReplyDelete
  12. Alololo. Hehe. Ada jodoh tak kemana. :)

    ReplyDelete
  13. kebetulan la nama abg pyka pon hafiz jgk . hahaha :D . alaa dia tanya tuh mesti ada pape tuh syg , nak mcm dulu balik agaknye . hee . tapi caya la nadya , walau dah putus still lgi contct eh , kalau pyka pyah dah kot . huhu .

    ReplyDelete
  14. teruskan berkawan.. alhamdulillah, mama dengan ex mama masih lagi boleh duduk semeja minum kopi bersama keluarga masing2.. hihi..

    ReplyDelete
  15. Kalau ada jodoh tak kemana..:) Entry rare ni..hehehe..jarang nampak entry Nad macam ni..hehhe :p

    ReplyDelete
  16. Hai awak :)
    So sweet la entry awak yg ni. Kekeke

    ReplyDelete
  17. Akak baca sampai habis.
    Yehooooo...
    Teringat zaman bercinta..

    ReplyDelete
  18. salam. muntah kuning akak membaca hahaha :P

    ReplyDelete
  19. In sha Allah, ada jodoh tak ke mana.

    ReplyDelete
  20. kalau dia betul2 sayang dan dia lagi sayang ALLAH compare to anybody in this world, dia akan sabar menunggu. ^^,

    moga2 adalah jodoh ye. kad kawen nnti jangan lupa kirim kat sini. hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya