Sunday, November 2, 2014

Wordless Sunday #7

Assalamualaikum

 >_<

24 comments:

  1. Zumal pernah lalui camni. Tapi zaman tu belum ada whatsapp lagi. Hamboi siap memaki lak tu. Baibai la jawabnya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah biasa la tuu.. tak matang kan. pena rasai jugek.. tp xdela smpai memaki. huhu

      Delete
  2. senget pny status..hahaha..
    terasa dik non :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha terasa kan? dulu pna buat time zaman mesej2 la.. zaman whatsapp xpna buat lagik kot..haha

      Delete
  3. kannn? hal kecik pun nak gaduh. belum lg dugaan kalau dah berkahwin.

    ReplyDelete
  4. setuju! sebab tu pentingnya kematangan kedua-dua pihak sebelum ke peringkat seterusnya. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? dah kawen nt.. lg bsar dugaannya kan ~

      Delete
  5. hmmm.. rasa nak gelak, tapi benda ni betul. parah-parah.. sama-samalah kena memahami kan. tanya dulu sebelum tuduh menuduh berlaku...

    ReplyDelete
  6. Wow! Wow! Wow! Tak pernah terfikir pun pasal benda ni. Kena cc dekat kawan-kawan yang selalu macam ni.

    ReplyDelete
  7. Dugaan kecil itu umpama latihan untuk mendapatkan titik keserasian..ujian besar itu ibarat latihan untuk memperkukuhkan ikatan kasih sayang..ingat..setiap kepahitan itu ada manisnya..

    ReplyDelete
  8. Tu zaman baru2 nk couple nadnad...
    Hahahahah

    ReplyDelete
  9. hurmm... kaksha setuju sangat ! camne nak kawin kalau gitu.... nak kawin ni senang, nak bertanggungjawab tu susah, bukan lelaki je kene bertanggungjawab..... budak2 sekarang ramai nak kawin tapi tak tahu apa dugaan yang mendatang lepas kawin nanti...

    ehhh membebel plak kaksha... sowiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  10. dalam hubungan mesti matang. weeee.

    ReplyDelete
  11. hahahaha. bengongg. benda kecik pun nak gaduh.

    ReplyDelete
  12. -__- Budak suci. x thu apa2. HAHAHA. penipuu sungguh. XD. okayy, kita tak pernah ada relay.so kurang tahu.. baca novel je tahu. :p

    ReplyDelete
  13. Macam filem Chalte2.. Benda kecik pun nak gaduh.. But in the end, it's all about how they express their love towards each other.. (':

    ReplyDelete
  14. hahaha sungguh. macam akak tak suka partner yang 24/7 nak kepit manjang. blom kawen lagi so kena hormat life memasing. ni tak reply wasap nak kecoh hahahha..

    ReplyDelete
  15. Ni sebelum kahwin, pas kahwin nanti camne??
    Hehehe.
    Tapi memang ada yang perangai camni

    ReplyDelete
  16. Hahahaha..sentap n makan dalam..errr, melalui situasi ini..heeee

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya