Thursday, November 20, 2014

The Liebster Award #14 - Syaza Raihanah

Assalamualaikum
Baru nak muncul ni! kekeke. Harini mood migrain dari semalam. nak makan pon takde selera je. hishh risau dibuatnya. takpela, rasa eksaited tauu, ditag lagi Liebster Award ni ^^
Thanks tag Syaza Raihanah

Entri pertama anda tentang apa?
Pasal cinta kot! HAHAHA 

Selalu singgah blog Apple Mints?
Kadang-kadang. huu sory. *jujur ni!heee*

Siapa yang korang minat dalam Runningman? Kenapa?
Opss sorry tak minat Runningman ><

Warna kegemaran anda? 
Banyak! HAHAH. Pink, Purple, Biru dan Hitam

Rutin harian sebelum masuk tidur?
akan hadap instagram ! hehe

Perkara yang anda teringin nak lakukan tetapi belum ada peluang?
Buat kek dan masak spaghetti ><

Tarikh lahir anda?
11 May. jangan lupa bagi hadiah tau? kekeke

Quotes kegemaran anda?
Sebenarnya banyak :)

Apa yang akan anda lakukan jika bosan?
Dengar lagu, Baca novel, makan, tidor dan blogging ^^

Apa kelebihan yang anda dapat menjadi seorang "Blogger"?
Macam soalan BM pulek. hehehe. Dapat sharing ilmu ;)

Satu benda yang anda akan bawa kalau keluar rumah?
satu benda je ke? Nadyya bawak banyak benda. kekeke. Yang paling penting opcrse la Beg duit ^^

Done! Kbye!

22 comments:

  1. saya pun x mnat runningman.. haha.even adik kata best berpuluh kali pun...

    Dengar lagu, Baca novel, makan, tidor dan blogging tu of kos lah best!!!! :D

    ehem, saya ada tag awak juga tau. ada masa buat erk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa tak minat rm? paksa korang tngok kang bru tahu. ahhaha

      Delete
  2. eh, sama lak nombor award kita. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. sama la..kak wana pun minat dengan pink dan purple..

    ReplyDelete
  4. Betul. Kadang2 ada kita kena 'buang' dari hidup kita supaya kita tak hurt :)
    Aktiviti masa bosan Nadyya lebih kurang sama ngan akak...

    ReplyDelete
  5. syok la tu kena tagged! =p

    beg duit betul, memang wajib la bawak kemana-mana walaupun duit kat dalam tak ada. hehe
    nak pi usha la entri pertama nadyya. =p

    ReplyDelete
  6. saya suka sangat sangat runningman walaupun tengok banyak kali. hehe.

    ReplyDelete
  7. Woottt wooott saya pun suka pink n purple !!! hikhikhikkkkk....

    saya suka quote tuu... =D mendalam ~~~~

    ReplyDelete
  8. Tak minat RUnning Man ye??tak boleh geng la..heheheh

    ReplyDelete
  9. x minat jugak runningman tu hehe..

    ReplyDelete
  10. Tak minat Running Man rupanya.

    ReplyDelete
  11. Alor, Cik Mimie minat RM..x geng la ni..hehehe :) xtvt waktu bosan memang itula rutinnya..hahaha.. xmakan..tidur, xtidur, dgr lagu lyn perasaan..hahaha :)

    ReplyDelete
  12. Salamm laam tak singgah sini heee
    comey header ;)

    ReplyDelete
  13. tak minat runningman dan tak minat apa-apa yang berkaitan dengan kpop. huh. :P

    ReplyDelete
  14. salam naddya..

    akak tag awak ya..jom join :)
    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    ReplyDelete
  15. wahhh baru tahu tarikh lahir nadya.... :D

    ReplyDelete
  16. Sme laaa..xtgk RM. Mls. N byk sgt episod. Xkuase nk lyn..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  17. Akak pun tak pernah tengok Running Man.
    Sekadar mendengar je.

    ReplyDelete
  18. Xpandai tgk RM. dah cuba tapi tgk brp episod je. Hehe

    ReplyDelete
  19. akak pun besday dalam mei jugak
    macam akak la kalau keluar rumah, macam-macam nak bawak

    ReplyDelete
  20. Hahahah xmnt running man ke?? Hahaha jom nnt kite bt spegeti ng kek same2.. lame x maen masak2 ni... heheheh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya