Sunday, November 16, 2014

1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea

Assalamualaikum
*klik banner untuk join*
10 Fakta Mengenai Cik Nadyya 

1- Pengguna Laptop Asus 
Adik yang bagi laptop ni selepas seminggu laptop aku jahanam. baek kan adik aku? kekeke

2- Sangat gemar makan roti potong 
Takbole kalau takde roti potong dirumah. rasa macam tak sempurna hidup tanpa makan roti!HAHAHA. makan dengan planta ka, cicah dengan air milo ka, apa-apa la. makan macam tuu pon suka . sampai ibu cakap "kau nih memang taktahu jemu ek?" #Akan makan roti setiap pagi dan malam walaupon ada makanan sedap saat itu ~_^

3- Ada 3 handpone 
Blackberry (memang aku punya), Samsung W (handpone ayah! bukak IG guna handpone ni) , Samsung Button (Kawan punya. takde sim pon. beliau telah menghilang kan handpone touch aku soo die gantikan handpone ni! nampak tak permainan die sekarang?) tapi pakai 2 nombor je ^^

4- Tak suka dipaksa

5- Pena berangan nak kawen dengan Doctor hakikatnya taksuka berjumpa doctor aka pegi klinik/hospital! HAHAHA

6- Sangat susah sayangkan seseorang

7- Pengguna Skincare Nour Ain

8- pena bercita-cita nak sambung study Animasi/Designer tapi sayang parent tak restu! wuuu

9- Ada lesung pipit belah kanan je ^^

10- Masa tadika pena masok hospital agak lama, darah beku *aku lupa nama penyakit ni* dan seluruh badan lebam lebam hingga doctor detect aku didera parent! lawak sungguh bila mengingati balik ><

**Disebabkan sebelom ni asyik ulang ulang fakta diri aku yang sama je. soo kali ni nak nampak perbezaan sikit. soo korang takdela cakap cmni "dah hafal fakta diri Nadyya ni" kekeke. jom join segmen ni ^^

TAMAT : 20 NOVEMBER 2014

33 comments:

  1. Assalam, saya singgah sini ye kak :) Suka sangat baca fakta pasal akak ^^ Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. amboi. suka ek? suka part mana tu? hahah XD

      Delete
    2. Haha part yang akak suka makan roti potong tu XD Kita pun suka sangat makan roti potong. Hehe

      Delete
    3. wah.. geng laa.. sep skittt XD

      Delete
  2. Oh..rupanya ada lesung pipit.Kak wana suka tengok org yg ada lesung pipit.sweet!! Encik tunang akak ada lesung pipit curi..Haha, maksudnya bila dia bt ekspresi muka tertentu bru nmpk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, ada juga macam tu ye kak wana? hehehe... macam menarik je ada lesung pipit macam tu >.< x pernah jmpa lak

      Delete
  3. Roti potong tu rupanya dia macam mana ya?

    ReplyDelete
  4. susah sayangkan seseorang. sape yg nadyya syg tu memg beruntung tung la kan.. byknye handphne die, sampai tge..haha.. nice sharing awak

    ReplyDelete
  5. Berangan baguih punya..nak kawen dengan doktor lagi..heheh

    ReplyDelete
  6. amboi,sampai 3 hp tuuu. haha.
    roti potong tu macam gardenia tu ka?blur sikit.
    sep sikit,kita pun tak suka dipaksa. ^_^

    ReplyDelete
  7. 3 handphone?
    maknanya 3 nombor?
    vah vah vah!!

    ReplyDelete
  8. Hihikk. comel lah ada lesung pipit walaupun satu je. :D

    ReplyDelete
  9. dah lama ke pakai skincare tu. sbb ada sorg kwn ni jual dulu, muka dia cantik. tak tahu la dia cantik sbb pakai skincare tu or mmg muka mmg cantik. haha

    ReplyDelete
  10. Alololo comel je kak nanad ni kan. ni yang rasa nak jumpa kak nanad ni. mesti comel dengan lesung pipit dia. Haah la miza tak pernah pun nampak muka kak nanad macam mana. Jengjeng jeng.

    ReplyDelete
  11. Moga dapat jodoh dengan doctor ek... Hehe ^_^

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen nanad :) No.4 & 5 kita sama...hahaha..xsuka jumpa doktor tapi suka tgk doktor lelaki pakai uniform lagi kacak..ekekee..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni. Mula-mula tu blur sikit pasal part roti potong tu. Bila tengok gambar, roti buku rupanya. Rasa macam nak lempang je orang yang paksa paksa ni. Susah nak sayang orang sebab sayang tu limited edition kot. Saya pun mcm tu jgk. Terima kasih follow ig saya. Terharuu. Hihi :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-1st-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  14. Amboii, sampai 3 handsetnya ha...
    Akak pun tak suka kena paksa...mesti akan keluar asap ikut hidung & telinga :D

    ReplyDelete
  15. Banyaknye guna sampai 3 hp.
    Camne nak bawak tu?

    ReplyDelete
  16. Bgus2. Akk ny simple. Sbb blur xtau nk cite pe. Ok la nie..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  17. Roti potong tu memang wajib lah . Wah pernah dengar pasal skin care tu.. Best ka? Tapi yang sedihnya kita satu handphone pon tak dak..huhu

    ReplyDelete
  18. haaa, barulahhh rasa lain sikit dri yg dlu. likeee2.

    ReplyDelete
  19. oh, first time dengar roti potong. serious. hahahaha. saya pun pernah berangan nak kahwin dengan doktor. tapi doktor busy nak mampus, so malas lahh.. tukar lak. hahahaha.

    saya pun tak suka dipaksa. pantang betul. haish -.-

    ReplyDelete
  20. bw ...sy pon join segmen ni..(^_^)

    ReplyDelete
  21. Ada makanan sedap pon still setia dgn roti potong? Memang terbaik la nadya :)

    ReplyDelete
  22. senang nak jaga camni
    siapkan roti jer

    ReplyDelete
  23. Hahaha mmg laen dr sblm ni.. amboiii fav roti potong tu cm blm penah dgr... akk ska gak mkn tp xde la smpai meroyan kalu sehri xmkn.. wahahah ade lesung pipit la.. mesti sweet2 je kan..

    ReplyDelete
  24. roti cicah milo. omggg! dapnyeee. nyumm nyumm. hehehe

    -nurEdrina^^-

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya