Tuesday, November 11, 2014

REVIEW BLOG #3 : http://anies-msletoes.blogspot.com/

*Sticky Post 24 jam*
Assalamualaikum
Review Blog again :) Ok ini untuk pemenang yang terakhir untuk Review Blog dari Giveaway aku. sorry sangat lewat review nyaa :)

Untuk kalini, Owner blog ni bernama Anis dan owner blog ni tersangat obses KPOP. jengah je blog beliau terpapang header beliau serba KPOP tuu. membuatkan aku cair sekejap. HAHAHA
Nampak kan? KPOP sungguh ^_^ Sila click header KPOP ni untuk berjalan ke blog beliau. 

Selain itu, Blog beliau ni tersangat comel. aku tersangat berkenan dengan design blog beliau ni. serba comel, kemas dan ringan. Aku rasa beliau mengunakan blogskin. biasa la kan, blogskin semua comel, comel cuma masalahnya aku nih tak reti edit edit blogskin ni ><

Jangan lupa singgah blog ni tauuu :)

Sekian.

20 comments:

  1. salam dear..

    akak ada entri untuk awak. jemput singgah blog kak wana ya, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/11/resepi-vanila-cheese-cake-leleh.html

    jangan lupa join akak tau.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.
      wokey kak. jap lagi kite singgah :)

      Delete
  2. Terlebih obses kli owner blog tu. hha btw mmg ringan blog dya and simple.. Like it..

    ReplyDelete
  3. wah, memang truly kpop fan ni... hehehe... simple sangat blog, i loikeee

    ReplyDelete
  4. ramainya pandai buat header cecantik... kaksha jugak... tak pandai...muahahhaha

    ReplyDelete
  5. cutenya header dia.. kpop sungguh budak ni

    ReplyDelete
  6. jealous tgk header dia sebab ada abe lee jong hyun terchenta :-*

    ReplyDelete
  7. haha! cantek, tpi xminat la kpop sesgt ni..running man je yg tau..

    ReplyDelete
  8. blog tu kongsi tentang apa eh..berkaitan Kpop jugak ke..nampaknya perlu terjah baru tahu kan :-)

    ReplyDelete
  9. Terasa sampai kat korea dah.
    Memang comel dan kemas blog anis ni.

    ReplyDelete
  10. Amboi melting tgok header dia...hehehe :)

    ReplyDelete
  11. cantik, tapi tak suka kpop. hiks.

    ReplyDelete
  12. Cantekk tp mmg tak minat kpop.. haaaa cmne tu.. akk minat tang yg berlakon2 and drama2 je.. bab2 nyanyi ni bknnye akk knl pon.. wahahhaah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya