Sunday, November 23, 2014

The Liebster Award #15 - Amy J Part 3

Assalamualaikum
The Liebster Award again! kekeke. Thanks tag cik amy sayang! suka sangat ditag Liebster Award ni! HAHAHA. Tengok la sampai part 3 tuu! kekeke
di tag Amy Sheera

1. Satu tabiat buruk tak boleh ubah
Pendam! bila aku dah meluahkan segala-galanya. fuhh time tuulaa nak rasa sebersalah bagai. kekeke

2. Dua benda mengingatkan korang dengan Amy J. hahahahahaha. susah gila soalan.
Susa ke? Senang jela! HAHAHAHA ^-^
 Hindustan
 pemakai spek!

3. Tiga orang penting dalam hidup. Tunjuk gambar pun boleh.
 Ayah
 Ibu
 Adik

4. Empat ciri-ciri lelaki yang berjaya mencuri hati.
 Kuat agamanya
 suka bagi nasihat not membebel
 Penyabar macam ayah aku. hee
 pandai memasak

5. Lima makanan tak boleh tolak.
 Mee Goreng
 PizzaHut
 Tomyam
 Roti
 KFC

6. Terbang atau baca pikiran orang.
Nak pilih dua2 bole tak?kekeke. Baca pikiran orang kott. nak tahu orang lain cakap apa pasal aku. baek ke, buruk ke, hehehe

7. Wahai *insert the name of your love*, saya sayang awak sebab.....
Wahai Ibuayah, saya sayang awakawak sebab mereka sumber inspirasiku! Tanpa mereka siapalah aku. sayang mereka ketatketat  ^-^

8. Binatang paling menakutkan
Ular, Buaya.

9. Kenapa korang suka/tak suka pergi kenduri kahwin
Suka pegi kalau dapat tengok tema kawin tuu. hee. tak suka kalau asyik ditanya tanya soalan. "bila Nadya nak kawen?" "Nadya bila lagi?" Ok, sangat stresssssss ><

10. Apa perasaan korang hari ni
Biasa je. Happy sokmo ^-^

11. Rumah idaman



Done ^-^

31 comments:

  1. saya pun impi rumah idaman yg sedemikian.. huhu :)

    ReplyDelete
  2. Cantiknye rumah. Saya pun ada rumah idaman. Tapi kata bapak mentua saya kalau dah tertulis kat luth mahfuz rumah kita kecik macam pondok, maka kecik la. Tapi walau apapun saya bersyukur di atas segalanye

    ReplyDelete
  3. nadya dua beradik ja ka?
    eh,lupa pulak piza dengan kfc. makanan yang tak boleh ditolak jugak.hehe
    soalan kahwin tu memang pun, kadang2 bukan time kenduri pun ada yang bertanya. stresss!haha
    cantik la pulak rumah idaman tu. macam nak tukar ja. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, dua beradik saje. hoho
      amboi nak tukaq pulak eh? ^^

      Delete
  4. Dulu suka pi kenduri kawin tp skrg mcm malas ja. Benci3 soalan bila nak kawin

    ReplyDelete
  5. bila nadya nak kwen? hehehe.. lagi xsuka, lagi ditanya :)

    ReplyDelete
  6. Yeppp akak pun paling sayang mak ayang.
    Asben seken.
    Asben boleh carikk..mak ayah tak boleh.
    Ni pendapat untuk diri akak je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju tu kak. makayah takleh ganti. wuu

      Delete
  7. Akak suka piza, spaghetti, & Burger..sebab sume ni ada mayo & cheese..
    Yang penting mesti yang melimpah ruah hokey..

    ReplyDelete
  8. Bila nak kawen? Hehe. Soalan tu memang kena ada kot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. soalan wajib tp membuatkan haty terasa. hakhak

      Delete
  9. Rumah yg nk 2 tu Cik Mimie suka..nampak klasik sikit :)

    ReplyDelete
  10. Bila nak kawen Nanad? kikikiki
    *bendi jugak soalan tu. tp skrg buat x dgr je bile org tanye* =P

    ReplyDelete
  11. Pendam? Jangan pendam2 sangat. Nanti meletus lagi parah keadaan :)
    Akak suka umah yang last,..and kalau pergi rumah orang kawin, akak suka tengok doorgifts/hiasan. Then akan fikir apa2 yang boleh dibuat kraf :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeapp. jangan pendam sgtt. bahayaa nnti sygg oiii

      Delete
  12. bila kak Nadya nak kawen? *alamakkkss *lariksss

    ReplyDelete
  13. pizzaaaaa & mi goreng my favorite. hehehe.

    ReplyDelete
  14. Kalo yana pon nk plih bce pkiran org, nk taw gak pe org kutuk aku, asik aku jer ktuk org.. Hehe.. :p

    ReplyDelete
  15. Wah, dah part 3 yer Nadyya... Cantik rumah idaman tu ^-^

    ReplyDelete
  16. alangkah seronoknya bila dapat rumah idaman macam dalam gambar tu kan naddya..:)

    ReplyDelete
  17. cantik rumah tu
    nad bila awak nak kawen, heheheh
    jangan stress nooo

    ReplyDelete
  18. Wahh rumah idaman.. hahahah tntg amy mmg hindustan je dia tu kan... and xkn umo 22 pon org dah tny bile nak kawen.. awal lg tuu... ehhh yela bile nad nk kawen.. hahahahh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya