Saturday, November 29, 2014

The Liebster Award #17 - Kak Farrah

31 comments:

  1. Assalammualaikum .. Adventuresnya ! Jln atas bra api .. msti pngalaman yg best kn .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. takde la adventure sangat. haha

      Delete
  2. beraninya... jalan atas bara api tu tak sakit ke sebenarnya ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah ikot hati memang xberani. kalau tak buat kene denda.
      sebenarnya xsakit. disebabkan time tu sy takot overdosss soo kaki jadi pijauu. huu

      Delete
  3. Family First :)
    Wah, jalan atas bara api..memang adventure tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeh. family first ^-^
      takdela adventure sgt. takot yg lebih ><

      Delete
  4. Fuh, extreme nya aktiviti jln atas bara api..hebat la naddya..

    Psstt rugi tau x ambik lesen, kena lawan ketakutan tu..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe skit jela kak. takot yg lebih ><

      tengah mencuba untuk lawan. amek lesen pas keje la gamaknya :)

      Delete
  5. mama pun suka kfc port tempat melepak..
    Mama Niza

    ReplyDelete
  6. cinta halal tu kelakar. hehe. memang ada simpan dalam hard disk kalo nak tengok balik XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? part fathia pikat fahrin ahmad rasa kelakar tp berani gila . hahahah XD

      Delete
    2. Memang. Akak pun suka watak Fathia dalam Cinta Halal.
      Lagi 1 akak suka dia berlakon dgn Aiman dalam Diandra.

      Delete
    3. same la kite. sebab cerita ni laa kite tetiba jadi minat fahrin ahmad tau ;p

      mmg sesuai.. lg2 dieorang memang pasangan brcinta.. kalau kawen dan ada anak.. mesti comel gila anaknya ni XD

      Delete
  7. Thanks so much sebab sudi jawab, Nadya! Wah, pilih Korea :) Syok tu...lagi2 musim autumn.
    Jalan atas bara api tu memang mencabar! Tak terbakor ke kaki?

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome kak ^-^ kan kak? hishh bestnyaaa..

      takde la..paling2 pon kaki jadi pijau.. apinya tak marak pon. apinya kecik je. hehe

      Delete
    2. Kecik pun..akak still tak berani huhuhu

      Delete
  8. ehh,soalan no.1 tu cikfafa silap baca rupanya. haha. nak kena pi edit lain la camni.

    fuhh, jalan dibara api. tak panas ka. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe,takpe. pegi edit cepat. hee

      panas la jugak. hoho

      Delete
  9. Mesti best kan kalau dapat tinggal tempat idaman dengan family ^^ Btw akak punya bff tu lelaki ye? sama lah dengan ina... ina lebih selesa bila berkawan dengan lelaki ni.. ada banyak perbezaan hehe.. salah satunya, lelaki ni, memang pendengar setia, ringkas & paling penting, tak kutuk belakang kan.. hehe.. tapi tu lah, susah sikit bila kawan dgn lelaki, msti org kata pakwe haihh padahal kawan je ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yepp. mesti lagi terasa indah tu ^-^
      kan? kawan macam ni sangat memahami.. tak kutuk belakang tp kutuk depan2. HAHAHA. tuu laa kan. stress jugak. kawan tetap kawan ;)

      Delete
  10. Pertama kali dengar cerita Cinta Halal. Kena cuba cari lepas ni.

    ReplyDelete
  11. Jln atas bara api... fuhhh nadnad mmg bt cmtu ke... hebatnye... akk dgr pon da seriau da... eh cepat2 la amek lesen tu.. snng nak jalan2 nnt

    ReplyDelete
  12. Wah hebatnya Nadyya boleh jalan atas bara api...

    ReplyDelete
  13. ehem ehem, future husband.. :P

    jalan atas bara api? perghhhhh. gilalah! x sanggup saya. hahahahaha

    ReplyDelete
  14. Teringin jugak nak pi Korea bila baca ramai bloggers yang dah ada pengalaman pi sana.

    ReplyDelete
  15. jalan di atas bara api, wow. cool! tapi bila anis tengok orang jalan atas api tu, sangat menakutkan. tak melecur ke kaki -,-

    ReplyDelete
  16. naaaaaak ikut pindah korea..!!!

    ReplyDelete
  17. Apa rasanya jalan atas bara api.
    Ramai betul blogger nak pergi korea, termasuk la akak ni =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya