Wednesday, November 5, 2014

DAY 8 - 10 Dream Places To Visit

DAY 8 - 10 DREAM PLACES TO VISIT

1- Kundasang, Sabah

2- Cameron Highlands

3- Masjid Kristal Terengganu

4- Mekah

5- Korea

6- Paris

7- Istanbul

8- London

9- Jepun

10- German

** Disebabkan harini WW, soo biar gambar berbicara. Kbye!

19 comments:

  1. Moga tercapai impian Nadyya untuk ke tempat2 idaman tu yer...

    ReplyDelete
  2. Mudah2an tercapai impian Nadyya nak lawat semua tempat ni. Jom pergi no. 8 & 9 sama2 :)

    ReplyDelete
  3. hehe. WW pun boleh. terima kasih belanja gambar. nak pergi jugak. huhu.
    gambar yg mula2 tu memang buat kite loading kejap. XD

    ReplyDelete
  4. Yang dalam negara tu possible nak g. Yang luar negara pon sebab sekarang macam dah banyak package murah if nak pegi >15 pack :)

    ReplyDelete
  5. Waaa.. excitednyaa tengok gmbo Istanbul tu. hehek.
    semoga impian akak tercapai.
    Mekah tu semua org nak pergi kan? smoga satu hari nnti kita dpt jejak kaki kat sana. insyaALLAH. ^-^

    ReplyDelete
  6. Cameron Highland...bestnye kalau dapat pergi..nak cari bunga ros byk2...hehe :)

    ReplyDelete
  7. pergghh perghhh pandai pilih gambar yer. tengok gambar je da tertarik nak g sana

    ReplyDelete
  8. Paris is my dream too! And after I read this post, I think I wanna add up Istanbul! Haha cantik sgt lah

    ReplyDelete
  9. Jom jom.kite g skli mane yg dekat2 tuuu...

    ReplyDelete
  10. Tempat Nadya nak pegi akak wana pun nak pegi jugak..jom!! :)

    ReplyDelete
  11. Moga tercapai impian :)

    Banyak juga tempat yang sama saya nak pergi.

    ReplyDelete
  12. nadya, tempat kite nak gi semua same!! sep sikit! :D

    ReplyDelete
  13. tringin nak pergi semua skali . hehe :p

    ReplyDelete
  14. Kundasang, Mekah, London! omg, London! teringin sangat. kalau dapat honeymoon dekat situ dengan husband, hahahahaha..

    ReplyDelete
  15. Kalau dalam malaysia, memang nak sangat pergi Kundasang. Kat sana pun dah rasa macam pergi oberse.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya