Tuesday, November 4, 2014

DAY 7 - 10 Things To Do When You Are Bored

14 comments:

  1. Stalk exbf? jeng jeng jeng!
    No. 1 & 10 bestttt!

    ReplyDelete
  2. Ehh..11 lupa ka...tengok movie action/seram...hehe

    ReplyDelete
  3. Hadap blog - Samalah.
    Memang wajib yang ni.

    ReplyDelete
  4. 9 & 10 paling syiookk! hahahaha :D

    ReplyDelete
  5. shawl tu mmg tak tinggal kann? hihii.. >.<

    ReplyDelete
  6. Hadap blog, baca novel, try masa kan baru, makan tidur tu kita sama..heheh..hantuk kepala sket!!hihi

    ReplyDelete
  7. Banyak gak la sama dengan saya . hehe

    ReplyDelete
  8. suke masak lauk wow! syok tuh kalo jd jiran nanad. boleh mntak sikit hahaha

    ReplyDelete
  9. Hahaha, aina 24 jam hadap blog. kena pulak phone data tak ada limit. ahahaha. tutup lappy ngadap guna phone pulak. yaay! XD

    ReplyDelete
  10. kite pun x suka buat kek. masak lauk je best kan. haha.

    ReplyDelete
  11. makan tidur, dengar lagu, menyanyi.. tambah satu lagi saya, menari. hahahaha...

    cuba masakan baru tu sama dengan adik saya la... skill ummi turun dekat dia, dia sangat obses nak try resepi baru..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya