Sunday, November 9, 2014

DAY 10 - 10 Random Fact About You

30 comments:

  1. rabun jauh jugak rupanya. mesti dok pakai lens ja sokmo. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpon. hahaha
      tak minat pakai lens.. takot mata rosak la >< i lebih sayang mata dr sgala-galanya ~_^

      Delete
    2. amboi, haha. kalau boleh nampak lagi kalau tak pakai spek tu, kiranya tak berapa jauh la sangat rabunnya kan. hehe

      Delete
  2. kaksha rabun malam... hahahaha ehh header bebunga ye... macam blossom gittew,,, sukeeeee..... bab pendiam tu, tengok muka sapika pun tau ^^

    ReplyDelete
  3. this is too sweet.
    sorry sekian lama tak blogwalking. be urself, be confident!
    :)

    ReplyDelete
  4. Aishhh mcm byk persamaan kite je nadnad...
    suke senyum walau duka walau sakit kan.. and mmg adik2 akk sume muke lagi matured dr akk.. wahahahaha
    rabun jaoh and silauu..
    minat novel tp bkn shawl dgn jubah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yehh banyak persamaan. bole geng ni. hoho

      Delete
    2. Ok sep sikit... haaa jom la tuka2 novel.. cm best je

      Delete
  5. No 4, 7 dan 8 tu sama dgn saya la. Hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorr. anak sulong jugek rupanya. kite geng la gini ~_^

      Delete
  6. Tang anak sulung tu sama.
    Pendiam tu dulu..
    Sekarang memang tak laahhh..
    Hehe.

    ReplyDelete
  7. kelakar sikit yang last tu.. nak bagi nampak kewanitaannya yaa.. hehe

    ReplyDelete
  8. uishh susah menangis tu power tu!
    yaa bab MASAK. err xmo ckp apa lah kiki

    pstt~ mai join GA kiteww mehh hehe
    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

    ReplyDelete
  9. Kiut header mehh..ade bunger-munger gituu..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  10. Saya pun obsess online shopping gak. Sekarang ni kena control sikit

    ReplyDelete
  11. Oohhh berwajah baru! Sweet je bunga tuh.
    Kita sama 1, 3, 4, 6,...tapi akak senang je nak nangis hahaha

    ReplyDelete
  12. ehh..yana pon suke bli bju2 on9.. suke terjah sally fashion nyer bju2..

    ReplyDelete
  13. Zumal pun selalu senyum tapi sekarang buat dah tak mampu senyum lagi.... Zumal pun rabun gak, elok la tak biasakan pakai spek tu nanti kita bergantung pada spek je kalau asyik pakai macam zumal nie...

    ReplyDelete
  14. Tamat jugak..yeeaayhh!! Blog dah berubah wajah la..heee :)

    ReplyDelete
  15. hahaha... i dah hafal semua random facts about you ni XP

    and macam biasalah, kita mesti ada banyak persamaan. hehe...

    ReplyDelete
  16. no 2 tu sama cuma sis JM x obses Novel huhhu..baca je terus rasa mengantuk

    ReplyDelete
  17. Akak pun obses shopping online. Kalau tak boleh shopping sekadar cuci mata pun boleh.^_^

    ReplyDelete
  18. rajin ek buat entri yang dah ada, buat lagi. hehe.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya