Sunday, November 9, 2014

DAY 10 - 10 Random Fact About You

Assalamualaikum
Disebabkan sebelom ni duk private blog sokmo. soo sambung balik Challenge Oct ni. orang lain dah nak habes Challenga Nov punya. aku nihh je baru nak habeskan Challenge Oct. HAHAHA peace! untuk kali ni 10 Random Fact About You(Me). Huh! rasanya dah banyak kali share kott. takpe untuk memenuhi challenge ni.. aku akan share again. dan sebagai penutup October 10 Days Challenge dari Kak CT ^_^

10- 10 RANDOM FACT ABOUT YOU

1- Suka Senyum dan Gelak
Senyum walaupon saat tuu rasa nak menangis.
Senyum walaupon saat itu dikecewakan.
Senyum walaupon saat itu ada insan menikamku dari belakang.
Senyum, Senyum, dan senyum. Yang penting aku bukan gila! HAHAHA

2- Obses Shawl, Novel dan Jubah.

3- Music
Tersangat obses muzik jugek. kalau bole telinga ni nak sentiasa muzik,muzik dan muzik. bayangkan laa time masak pon sibuk nak muzik segala. ibu tengok pon naek pening dibuatnya. HAHAHA

4- Anak Sulong
Faktanya ramai pikir aku anak bongsu. HAHAHA. sebabnya ramai cakap muka adik aku sangat matured. cuma muka aku je agak kebudak-budakan. sampai adik aku kata "kau jangan nak perasan muda sangat ehh. naik menyampah aku ngok muka kau tau!" HAHAHA jeles cakap jeles ;p

5- Obseb Shoping Online
Aku sebenarnya sangatsangatsangat taksuka shoping mall tuu. sebabnya aku taksuka jalanjalan dan menunggu. kalau shoping online cuma pilih,pilih dan terus bank in je. tapayah susa susa kan. hoho

6- Rabun Jauh dan Silau
Tapi tak gemar pakai spek. simpan spek tuu dalam laci je. HAHAHA

7- Susah Menangis

8- Pendiam
Mesti pelik kan? kata banyak ketawa tapi pendiam pulek? sebabnya aku banyak ketawa dengan orang yang rapat dengan aku je. yang tak rapat tuu aku rasa ramai yang tension cakap dengan aku. orang tuu cakap banyak banyak patah. aku hanya cakap sepatah. Soo sory ok ><

9- Pengguna Blackberry

10- Masak
Aku sebenarnya tak minat pon masak! HAHAHA. dulu masa kecik kecik aku paling benci disuruh tolong masak. *teruknya lahai* Tapi disebabkan nak nampak kewanitaan sikit, tepaksa meminati masak ni tau. ingat senang ke nak belaja masak ni? dahnya takminat. aku rasa dalam tempoh setahun baru aku mahir masak tau. dari aku benci terus tersayang.. cewahh~ nak kata sedap sangat tuu takla. tapi bole la masok dalam perot kan. Heee

**Akhirnya tamat jugek Challenge ni. kalau rajin aku nak join Challenge Nov pulek. HAHAHA Kbye!

30 comments:

  1. rabun jauh jugak rupanya. mesti dok pakai lens ja sokmo. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpon. hahaha
      tak minat pakai lens.. takot mata rosak la >< i lebih sayang mata dr sgala-galanya ~_^

      Delete
    2. amboi, haha. kalau boleh nampak lagi kalau tak pakai spek tu, kiranya tak berapa jauh la sangat rabunnya kan. hehe

      Delete
  2. kaksha rabun malam... hahahaha ehh header bebunga ye... macam blossom gittew,,, sukeeeee..... bab pendiam tu, tengok muka sapika pun tau ^^

    ReplyDelete
  3. this is too sweet.
    sorry sekian lama tak blogwalking. be urself, be confident!
    :)

    ReplyDelete
  4. Aishhh mcm byk persamaan kite je nadnad...
    suke senyum walau duka walau sakit kan.. and mmg adik2 akk sume muke lagi matured dr akk.. wahahahaha
    rabun jaoh and silauu..
    minat novel tp bkn shawl dgn jubah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yehh banyak persamaan. bole geng ni. hoho

      Delete
    2. Ok sep sikit... haaa jom la tuka2 novel.. cm best je

      Delete
  5. No 4, 7 dan 8 tu sama dgn saya la. Hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorr. anak sulong jugek rupanya. kite geng la gini ~_^

      Delete
  6. Tang anak sulung tu sama.
    Pendiam tu dulu..
    Sekarang memang tak laahhh..
    Hehe.

    ReplyDelete
  7. kelakar sikit yang last tu.. nak bagi nampak kewanitaannya yaa.. hehe

    ReplyDelete
  8. uishh susah menangis tu power tu!
    yaa bab MASAK. err xmo ckp apa lah kiki

    pstt~ mai join GA kiteww mehh hehe
    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

    ReplyDelete
  9. Kiut header mehh..ade bunger-munger gituu..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  10. Saya pun obsess online shopping gak. Sekarang ni kena control sikit

    ReplyDelete
  11. Oohhh berwajah baru! Sweet je bunga tuh.
    Kita sama 1, 3, 4, 6,...tapi akak senang je nak nangis hahaha

    ReplyDelete
  12. ehh..yana pon suke bli bju2 on9.. suke terjah sally fashion nyer bju2..

    ReplyDelete
  13. Zumal pun selalu senyum tapi sekarang buat dah tak mampu senyum lagi.... Zumal pun rabun gak, elok la tak biasakan pakai spek tu nanti kita bergantung pada spek je kalau asyik pakai macam zumal nie...

    ReplyDelete
  14. Tamat jugak..yeeaayhh!! Blog dah berubah wajah la..heee :)

    ReplyDelete
  15. hahaha... i dah hafal semua random facts about you ni XP

    and macam biasalah, kita mesti ada banyak persamaan. hehe...

    ReplyDelete
  16. no 2 tu sama cuma sis JM x obses Novel huhhu..baca je terus rasa mengantuk

    ReplyDelete
  17. Akak pun obses shopping online. Kalau tak boleh shopping sekadar cuci mata pun boleh.^_^

    ReplyDelete
  18. rajin ek buat entri yang dah ada, buat lagi. hehe.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya