Thursday, November 6, 2014

DAY 9 - 10 Things That You Want To Do

18 comments:

  1. Mudah-mudahan semuanya jd kenyataan, Nadyya :)

    ReplyDelete
  2. moga ada jodoh dengan orang yg suruh nadia buat novel lepas kawen tu. hehe.
    moga tercapai semua yg dihajati :)

    ReplyDelete
  3. semoga tercapai yee cite2 madus ku ini~

    ReplyDelete
  4. Saya pun takde lesen sebab fobia tengok accident depan mata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. fobia kan? takpelaa inshaallah satu hari nt diberikan keyakinan ;)

      Delete
  5. Moga Nadyya bakal jadi novelis yer. Jemput zumal masa launch yer ^_^

    ReplyDelete
  6. suka jugak tengok chef2 kat tv potong bawang dll. laju bebenor.haha. teruskan minat memasak tu ya. jangan jadi macam cikfafa, semakin lama minat tu dah malap. haha

    nak buat kek tak payah oven pun boleh apa, guna pengukus ja. hehe

    cikfafa pun ada berkeinginan untuk buat bisnes online gak. tapi tak tau nak buat bisnes apa. bakat sendiri pun tak tau. dan sudah tentunya sebab modal tak dak. haha

    apa2 pun, semoga impian nadyya kat atas ni jadi kenyataan. amin. ^-^

    ReplyDelete
  7. part expert masak & masak western tu paling senang rasanye sbbnye skrg ni kite bljr dari google je dah boleh jd terer.. adik guwa lelaki yg umor belasan tahun pon bljr dari google je. kikiki

    part lesen kereta. itu dah kira mcm keperluan zmn skrg ni. mcm k.ana ni pon dedulu x konfiden lgsung nk amek lesen kete tp sbb desakan KERJA punya pasal so last2 dah dpt jugak lesen kete. dah tu kena scratch pulak dgn trailer yg exiden aritu pfttt~

    sipbaikla x trauma sangat kikiki
    errr bab kawen tu pon. penting tu !
    pssstt~ k.ana pon blm ada jodoh lagi sobss sobss

    ReplyDelete
  8. masak je spagetti nadya...akak penggila makanan italy...semualah, spagetinya pizzanya, aiscream nya... cuba je buat, sedap tau makanan italy ni! kat blog resepi akak ade resepi spegeti carbonara kalau nak cube :D goodluck mencuba...ingat tak salah mencuba dlm hidup ni...

    the only failure is never to try - lirik lagu kumpulan passenger :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju...jangan lupa jenguk blog Aisya ni. Banyak resepi best2. Akak selalu tumpang sekaki cuci mata :)

      Delete
  9. Insya allah, kalau adik minat, mmg akan dpt. hehe.

    good luck yang!

    ReplyDelete
  10. Semoga semua impian tercapai.
    Akak pun x expert bab masak ni.
    Tapi, bolehlah kalau nakkkk...jadi je.
    Tggal nak n taknak je.

    ReplyDelete
  11. Akak dulu pun takut2 nak amik lesen kete.
    Tapi, beranikan diri jugak.
    Sekarang?
    Racing atas jalan..

    ReplyDelete
  12. saya pun nak expert masak, buat kek and kahwin!

    jom sama-sama berdoa, moga kita dikurniakan jodoh yang baik dan sayangkan keluarga sama macam kita sayangkan keluarga masing2. aamiin :)

    ReplyDelete
  13. Insyaallah, moga-moga tercapai semua impian tu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya