Tuesday, November 11, 2014

Thanks Akak Berdua Tersayang :)

Assalamualaikum
Amboi tajuk. Rasa rasa ada yang muntah pink tak? HAHAHA.
Ekceli cuma nak bagitahu thanks kepada Kak Aisya dan Kak JM sanggop bagi Postcard yang sangat comel kepada kite. Heeee seriusssss terharuuu. dari semalam dapat postcard-postcard nihh rasa macam nak senyum sorang-sorang jek hingga harini. Heeee :D Siapa yang tak suka kan? dapat Postcard dari oversea tuu. Korang hadoo? Opcrse laa korang ade jugek kan? :)

First. dapat postcard dari Korea.
Apa orang kata, takdapat jejak Korea. dapat postcard dari Korea pon jadi lah. Heeee ^_^
Thanks again kak JM :) Inshaallah suatu hari nanti dapat la jejak sana kan. Heee ILapYouuu kak JM :)

Kedua. Dapat postcard dari Frankfurt, German.
Ini postcard dari akakku tercinta ^_^
Ok nih postcard + Penanda Buku. nampak tak? Alahaii. Kak Aisya memahami betol.. siap ada penanda buku bagai.. alolo sweet sangat. Apa apa pon thanks ye kak. ILapYouuuu.. dan goodluck 4 ur Exam. Inshaallah lulus dengan cemerlang dan semoga dipermudahkan ye kak :)

** Sekian **

32 comments:

  1. wah! best2..timm ade poskad dr mlysia ada la..haha!

    ReplyDelete
  2. Wah utusan dari Korea dan Germany tu... Seronok yer terima postcard nie, boleh simpan sebagai kenangan kan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee yepp betol tuu. seronokk sangatt :)

      Delete
  3. ai is jelliessss.... seronoknya dapat poskad overseas...!!
    congrat sapika :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak..
      inshaallah nt kak sha mesti dpt jugek.. xmo jeles2 eh. hihi

      Delete
  4. wahhh... tentu seronok sangat ni.... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. alolo xmo jeles2 ye.. akak pon dpt jgk kan? hoho

      Delete
  6. wah, untunglahhhhhh. jeles nyaaa. sobs

    ReplyDelete
  7. bestnya..tak pernah dapat apa2 dari luar negara..huhu..sedih..hehe

    ReplyDelete
  8. Nadya seronok, akak pon seronok! Nnt ade rezeki lebih, akak anta lgi pape ye...insyaallah :D muahh!

    ReplyDelete
  9. Terima kasih Nad kerana bantu sis JM solve prob blog hari tu..so itulah poskad dari sis sbg tanda terima kasih :-)

    ReplyDelete
  10. Mata akak buntang nampak setem-setem itu...huhuhu

    ReplyDelete
  11. Bestnya! Teringin nak something dari Korea! Tahniah ya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farah...email address please..but sblm tu..Farah di msia or masih study di obersea

      Delete
  12. Jelesnya...
    Best dapat barang-barang dari oberse ni, nak pergi memang tak tahu bilanye.

    ReplyDelete
  13. syiok leee dia hahaha.. dapat dari jauh. rasa terharu aje kan bila kengkawan bloggers kirim untuk kita..

    ReplyDelete
  14. wah wah. best! kita seumur hidup ni, tak pernah lagi dapat postcard dari luar negara!

    ReplyDelete
  15. huntunglahhhh .. tahniah tahniah.. bila pulak den nak meraso ye eh... ^_^

    ReplyDelete
  16. Ha yela kite xde... sgt jelly ok!!! Nak jugakkkk... wahahahahhah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya