Sunday, November 16, 2014

Kenangan itu pahit ke?

24 comments:

  1. true..huu semua nya mesti ada reason tersendiri. Only He knows the best huu

    ReplyDelete
  2. Perasaan manusia ni memang kompleks sikit.

    ReplyDelete
  3. Kawan yang baik akan sering hulur tangan untuk membantu..tiada istilah kenapa dan mengapa..sebaliknya bagaimana untuk membantu..ada hikmah kenapa terlupa..kerana Allah sedang menunjukkan siapa dia sebenarnya..berlapang dada..atau menutup minda..

    ReplyDelete
  4. saya dgn ex tak blh nak jadi kawan. pedih sangat. huhuhuu. tak mampu nak ingat balik kenangan lalu. sakit hati.

    ReplyDelete
  5. x semua kenangan tu pahit untuk dikenang..adakalanya ia merupakan kenangan termanis untuk dikenang..kalau akak, memang susah sikit la nak kawan baik dengan ex..macam kekok pula rasanya..huhu..tapi lain orang, lain cara penerimaan kan..

    ReplyDelete
  6. Kalau dah jodoh .. Sampai ke hujung dunia pun Allah akan satukan .. Tapi dayah terfikir sejak kebelakangan ni .. "kenapa aku nak kejar cinta manusia ? Kenapa aku tak kejar cinta Allah ? Sedangkan Dia yang kawal hati manusia ." .. haiiiii kak naddddd ^_^

    ReplyDelete
  7. ni special entry yang dia patut bace ni wak.haha.
    boleh nyanyi lagu zaiton sameon ni,menaruh harapan. hahaha
    thank you jgk jadi kawan baik sy walaupun xpnah jumpa.

    ReplyDelete
  8. anis nie, ade yg masih jadi kawan..ade yg tak boleh jadi kawan.. terus masing2 lost..hahah... semua nie ade hikmahnye :)

    ReplyDelete
  9. kalau boleh, semua lagu yang terpasang kat radio tu nak disamakan dengan kisah hidup kita kan. sabar okayy

    ReplyDelete
  10. Wohaaa..akk dgn ex bgaduh lg hado la..tmbh2 dgn gilfren die yg skrg nie. Ade je modal nk gado..mencikk!!
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  11. tujukan lagu birthday ja la. haha.
    kira bagus la nadyya boleh berkawan dengan ex. tak takut ka perasaan lama berputik kembali?haha =p

    ReplyDelete
  12. saya fikir hubungan persahabatan juga mampu menjadi penawar hubungan percintaan yg tamat.
    tapi saya gagal...

    saya teringat satu quote yg saya jumpa.. "Friendship to Love Can Happen But love to Friendship Never.."

    opss sorry melalut pulak..

    habaq je happy bufday macam biasa. tengok reaksi dia macam mana.. hehe..

    ReplyDelete
  13. untunglah sebab masih mampu berkawan dengan ex, kalau saya. terus tak pandang lagi. menyakitkan hati. hahaha.

    ReplyDelete
  14. Same with me !!!. wuuuuu tapi hari tu block sebab benci gila lah tengok dia. semua buang pasal dia. then unblock balik. Huhuhu. and malam tadi sembang2 dengan kawan-kawan kat wassap.

    tanya, kalau kita block orang tu adakah dianggap memutuskan silaturrahim ?

    And one of my friend said yaa. Just life as live usual.

    after that i ask they. Adakah dianggap memutuskan silaturrahim bila kita dah unblock tapi tak bertegur sapa.

    then he give a answer. perghh rasa macam kena panah >.< kuikuikui
    he told me that, actualy tak semestinya 24 hours kena tegurkan, hanya tegur bila perlu :) Sudah memadai.

    and i get someting. Rasa lawak. Yelah mana taknya, kawan lelaki kita risau macam tu. Tapi sahabat2 kita yg perempuan tak fikir pula. ekekeke.

    Moga Allah tunjukkan jalan buat kita ;) love you kak nanad <3

    ReplyDelete
  15. Walaupun da lepas tak salah andai wish juga, yang penting ingatan tu ada kan...

    ReplyDelete
  16. Juz wish macam biasa je nanad :) lambat wish lebih baik dari tak wish lgsung kn? :)

    ReplyDelete
  17. Kenangan..banyak yang mengusik jiwa.
    Mujur juga akak jenis yang pelupa.

    ReplyDelete
  18. kalau Za takdanya nak berkawan balik..makin ingat dengan kenangan.. sedih..wish macam biasa ja kak.. ^_^

    ReplyDelete
  19. haha akak rasa kalau adik dh boleh lupa birthday dia shows that adik dh move on dari dia. ke tak? hhe

    ReplyDelete
  20. saya x tahulah nak cakap apa. saya xde pengalaman bercinta ni.. sobs.. T__T

    ReplyDelete
  21. Lagu misha omar tu xpernah dgr pun. Huhu.
    Takpe la nadya, cuba move on walau payah. Kite xtau perasaan tu camne sebab kite x pernah alami :)

    ReplyDelete
  22. Hahahah usahla dikenang bnd yg lepas.. tp akk pon kadang2 xleh nak luoe kenangan2 lalu... bnd mmg payah nk lupekan...cme bile teigt akk akan istgfr byk2... takott timbul bnd laen lak.. hehehehhe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya