Saturday, November 22, 2014

Semoga Berjaya Awak ^-^

27 comments:

  1. hahahaha. aip aip aip . sweet nampak . haha . good luck utk BFF akak . hehe

    ReplyDelete
  2. Awww~ sweet lahai.
    kawen je lah kak nadyaaaa ^^

    ReplyDelete
  3. hahaha. bbf yerrr. =p
    lama betul interviewnya sampai 10 hari. satu hari ja pun dah rasa penat. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeloo BFF je. takleh lebih2. kekeke
      hahaha kan? interviewnya dua kali. yg 1hari dah lepas. yg interview 10hari. sesi pengambilan la. huuu

      Delete
    2. owhh, camtu. rumit jugak nak jadi askar ni.^^

      Delete
    3. aah prosesnyaa mmg rumit. die duk2 cerita.. haihh penyabar btl kwn nadyya tu. hihi

      Delete
  4. Wahh..mcm ade potensi lebih dr bff nie..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA takdela. tetap BFF 4 ever! kekeke

      Delete
  5. aiseyymann .. apesall sweet sangat. kalah madu dan gula.. hahahha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi. ituu manis sangat. takleh2. ada kang yang kembang nt. kekeke

      Delete
  6. cecee mula2 kawan la lpas nie . hehe :p

    ReplyDelete
  7. Not to say akk x suka kucing..
    Tapi, lebih kepada geli & takut kene cakar.

    ReplyDelete
  8. Teman tapi mesra ni namanya. Kekeke. Good luck untuk bff nadya :)

    ReplyDelete
  9. Gudluck untuk BFF nanad..

    amboi2 terasa kemanisannya tau..hihihi..kalau lebih dr kawan pun apa salahnye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ ye ^^
      ekk? takleh nanti kene baling bom atom pulek. kekeke

      Delete
  10. BFF ke dik? mcm lain jeee. akak hrap korang berdua kahwin! aminn! hahahahah

    ReplyDelete
  11. wow.. sweet mengalahkan boipren aih.. hehehe

    ReplyDelete
  12. best best ada bestie lelaki, anis pun ada jugak bestie lelaki, tapi kalau dah berchatting, memang banyak mencarut. hahahaha.

    ReplyDelete
  13. entri ni memang sweet sangat..tapi mesti lebih menarik kan sebab BFF naddya lelaki..

    ReplyDelete
  14. kenangan manis mengusik jiwa ni
    hihii
    teman tapi mesra

    ReplyDelete
  15. Hahaha tmn tp mesra.. sonok ade kwn cmni... mmg ayat mnyakitkan la org gtau awk ckp tata je... heheheh dulu ade gak kwn cmni.. tp pas dia ade awek trs xdpt lpk2 cm dulu da.. smoga berjaya kt bff hisyam awk tu nadnad... nnt kompom rindue klu dia brjaya

    ReplyDelete
  16. ehem ehem... macam lbey je sweet nya ni.. :P askar tu... wah, sama macam cousin saya. 5 disember ni dia tamat latihan ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya