Sunday, November 9, 2014

Akhirnya Aku Kembali !!

Assalamualaikum

Amboiii cerita dia macam pegi oversea je kan? HAHAHA. alolo sory TERprivate blog lama pulek. Korang rindu aku tak? *ceh,ceh ingat kau retis pe nak rindu rindu bagai! HAHAHA*

Kononnya niatnya nak tukar Denim Template. sekali dah edit,edit. sekali bole la ada rupa jugek blog. sekali edit lagik asyik tak menjadi je. last,last sakit jiwoo je. and then terpaksa la tukar Simple Template balik T-T

Biasa la kan, dah tukar code Denim Template, mesti la segala gala code hilang. soo terpaksa masokkan balik bloglist. dan aku ada tambah ahli kat senarai bloglist tuu. korang bole tengok kat bloglist bloglist tuu bahagian footer bawah ni.

Theme blog aku kali ni. bertemakan Black,White and floral. nampak kan banyak munga munga kat blog aku ni kan? HAHAHA. kat bloglist aku pon kebunga-bungaan. ceh ceh nampak laa blog kewanitaan gitu ;)

sekarang aku rasa theme pink tak kena pulek dengan jiwa aku. lebih lebih berkenan dengan black and white. bila nampak blog black and white mula laa nak jeles bagai. paroh betol perangai aku ni -.-'

Sekian.

37 comments:

  1. Assalamualaikum. Patut la sebelum nak buka blog ni tak boleh. Haha. Welcome back. Simple tapi cantik la theme yang baru ni. Hihi :)

    ReplyDelete
  2. patut la haritu dtg, xleh masuk... huhu... selamat kembali ke dunia maya.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. Fuh rindu nak terjah blog ini. Memang dah agak blog Nadyya berubah wajah lagi. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. Kak wana singgah sini..welcome back!!!:)

    ReplyDelete
  5. amboi, bloglist pun nama bunga2. haha.
    simple dan yang penting PUTIH. suka! ^_^

    ReplyDelete
  6. Suka sngt ! :)Wlaupun simple still nmpk cntik.. Lbih2 lgi yg header tu :D Pndai akk edit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. header tuu nampak sgt simple sgt..huu

      Delete
  7. bebungaaaa nyaaaa blog akakkkkk !! cantik !! simple and niceeee !! Wwoowww ! sukenyaaa tengokkk !! ada bunga2 tu. hehehe. :D WELCOME BACK ! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kan? suka sgt dengan bebunga ni ;)

      Delete
  8. patutlah private lama.
    memang susah kalau code dah kena kacau ni.
    semua menda kena start balik.
    kadang2 naik fedap pun ada.
    tu pasallah saya pun tak tukar2, dari dulu asyik pakai minima template je.
    aishh boring!

    pepun, welkam back cik nad! hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan? mulamula dah fedup.. smpai migrain2 uh.. sabar jelaa kan.. semangat nak cntekkan.. akhirnya bole laa simple kan..

      tq cik Gee ^^

      Delete
  9. ofkos la rindu nadia. lama sangat private :)
    pasni jgn private lama2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo touching nya gini..
      inshaallah ;)

      Delete
  10. sukaa sebb simple...comey peee hehe

    ReplyDelete
  11. nadya!!! akak rindu!!! akk pon hilang bloglist...akak blogwalking guna blog list nadya yer...muaahh! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahh too :)
      cmne leh ilang bloglist lak? akak edit blog jgk eh? heee

      Delete
  12. Jemput join :D

    http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-em.html (25/11)

    Mencari lebih kurang 30 pemenang bertuah !

    ReplyDelete
  13. nasib baik ada warna pink taw. akak baru nak blogwalking blog nanad. rindu taw.

    ReplyDelete
  14. Yeeeayyyhhh akhirnye muncul jugakkk...
    igtkan nak kene tggu seminggu dua lagi... heehheheehhe

    ReplyDelete
  15. Rajinnye edit2 blog.
    Tengok blog akak..
    Ritu jadi padang jarak padang tekukur.
    Sekarang pasrah je dengan template sementara.

    ReplyDelete
  16. Kemain ngedit blog knn..hihi
    Btw gudjob. Cun melecun..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  17. Suka wajah baru blog ni. Simple dan cantik :)

    ReplyDelete
  18. Rindulah orang tu private blog lama...
    E eh... bloglists pun ikut nama bunga
    Akak mawar :)

    ReplyDelete
  19. Hehehe..akhirnya Nanad kembali..asik xleh masuk je blog nanad bila klik..heheh..makin cantik and awesome blog nanad :)

    ReplyDelete
  20. wah, bunga bunga cinta gitu. hehehe.. saya pun plan nak tukar warna pula... minggu lepas dah warna purple dengan pink.. rasanya mnggu ni nak warna....hmm.. x decide lagi. haha..

    but this one is nice anyways ^^

    ReplyDelete
  21. selamat kembali..no wonder lah ri tu akak datang tapi PRIVATE

    ReplyDelete
  22. Dah lama akak tak singgah sini. Tak tahu la private ke idak ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya