Saturday, November 29, 2014

The Liebster Award #19 - Cik Mimie

23 comments:

  1. Wow..details nya nanad..sempat lgi kira tempoh berblogging..heheh..terbaekkk!!!

    Betul tu blog cpt loading, x lagu bagai mmg suka sgt diterjah kan nanad ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha juz tgok kat owner(tabmenu) je kak. kekeke

      kan? kalau berat. nak terjah selalu pon leh hilang mood :p

      Delete
  2. Sama lah dengan ina.. Ina pun tak berapa suka dgn blog yg ada bunga2.. Nanti kalau bukak je, mesti hang sebab berat.. Bila hang, terus tak de mood nak blogwalking.. Hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? buat kite hilang mood saja. heheh

      Delete
  3. Setakat ni, saya tak pernah lagi baca entri resipi dekat blog ni. hehe. Nanti lepas finals, nak cuba baca.

    ReplyDelete
  4. dah pat tahun,lamanya awak, tahniah.

    sy takat share perasaan je. xmatang ek?haha. nadya dah matang tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaah takde laa.. cara penulisan awak ok. xdenya xmatangnya tu. huhu

      Delete
  5. sorry kalau kkdng akak terletak lagu. hahahaa

    ReplyDelete
  6. 4 tahun dah ye.. lamenye la nadnad kan.. haa tula ade share resepi jugak ea... hahahahha....

    ReplyDelete
  7. amboi siap ada bulan dan minggu lagi. haha. harapnya ciri2 blog tu ada kat blog cikfafa la yer. hehe

    ReplyDelete
  8. Yeeayyhh! terima kasih Nanad sebab sudi jawab LA Cik Mimie :)

    1. Hehehe..sama ngan Cik Mimie..sep sikit :)
    2. Sebab boleh guling2 kan? :)
    3. lebih kurang Cik Mimie 4Tahun 10bulan 3Minggu :)
    4. Hehehe..masa mematangkan kita kan..cewah :)
    5. ok, 2-2 Cik Mimie setuju :)
    6. Cik Mimie paling tak suka lagu..cam menggangu sikit..
    7. yup, 2-2 pun ok :) jnji boleh komen :)
    8. Hehehe..terima kasih :)
    9. Ok, Cik Mimie ubah :)
    10. Rindu Nanad jugak..Take Care dkt tempat org tau :)
    11. Memang senang pun :)

    Thank you Nanad :)

    ReplyDelete
  9. satu hari 5 entry??? rajin nyer... kalau 5 hari 1 entry ade la :p

    ReplyDelete
  10. 4 tahun dah ye... lama tu.. hehehe... oh, nak matang kena share resepi erk? nampaknya saya x matang lagi la >.<

    saya pun x berapa sangat dengan blog yang ada lagu... adoi, lagi2 kalau tengah pasang youtube.. bergabung lagu... haiya...

    saya, rindu tak? :P

    ReplyDelete
  11. dah lama akak berblogging, teruskan dan jangan berhenti walaupun dah jarang update tau! :)

    ReplyDelete
  12. wahhhh sudah 4 tahun maa... ini otai! xD

    ReplyDelete
  13. wow shari 5 entries..?? aigooo kalau akak memang tak jadi la haha..

    ReplyDelete
  14. Akak pun suka singgah blog yang cepat loading, macam blog nad ni =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya