Thursday, November 27, 2014

First Giveaway by Kamamimi

Assalamualaikum


First Giveaway by Kamamimi

Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari!

Ditaja oleh :
Kamamimi | Nur As | Kasut Kusut | NaD Dea | Mohd Noor Shawal | BudakVanilla | Syahirah  Valiant | Cik N.A | Kemanyerla | Mrs. A | Norihan bt Yusuf | Allene | Chocake watie's kitchen | Iola | Budak | Frau Lisa | Nurashikin ZA |


23 November 2014 - 23 Disember 2014

** Jom ramai - ramai join Giveaway ni. Nadyya tag semua yang baca entry ni. Kekeke. Kbye!

25 comments:

  1. nanti cikfafa join. hehe.
    p/s: klik inti kat sini. ^^

    ReplyDelete
  2. Eh..eh..dah terbaca la pulak.. Kire nye Annur da kene tag lani hihi..
    Papepun good luck yer

    Love,
    ANNUR

    ReplyDelete
  3. Amboii tag semua.. ishhh rindue lak nk join ga nie.. mane tah ade rezeki.. pape pon gud luck nadnad

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama..


    jemput join segmen Ira ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Baru berkesempatan nak blogwalking peserta :)
    terima kasih sudi join.

    Pemenang dah diumumkan tau! yang join 60 orang, and yang bertuah lebih 50 orang tau. Haa besar kemungkinan korang boleh menang ni.

    Pemenang First Giveaway by Kamamimi

    nanti kalau kamamimi buat giveaway lagi, join tau ^.^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya