Sunday, November 2, 2014

Day 5 - 10 Favourite Songs

22 comments:

  1. Salam Ahad, Nadyya! Akak belum sempat sarapan dah terjah sini hehehe
    Lagu seberang dalam list Nad akak suka dengar gak. Tapi lagu Opick tu betul2 menyentuh kalbu.

    ReplyDelete
  2. Semua lagu Indonesia ya? Dah lama tak dengar lagu-lagu Indonesia.

    ReplyDelete
  3. Ingtakn cita terlarang yg lagi satu tuuu...
    Hrheheheh
    Nadnad mmg suke lagu3 cmni yeee...
    Cm sensitip je

    ReplyDelete
  4. best layan lagu patah2 hati macam ni kan nadya..hehe, kak wana suka lagu dmasiv tu..

    ReplyDelete
  5. I personally think lagu indon best best. Minat lagu diorang jugak beside english songs and kpops. Hiks ;)

    ReplyDelete
  6. mostly lagu indo jer ni? kbykan lagu2 dorang mmg best n kite paham bile dorang nyanyi kann..

    ReplyDelete
  7. Zumal kurang familiar dengan lagu2 nie. Kap gi nak cari kat YouTube ^_^

    ReplyDelete
  8. majoritinya lagu indon... biasanya lagu indon ni paling tangkap leleh... heheh... sedap aje layan erk

    ReplyDelete
  9. baru nk ckp..jiwang indon rupenye..haha :P

    ReplyDelete
  10. saya suka lagu opick tu. menyentuh hati sangat2. first dengaq dh jatuh chenta. hihi.

    ReplyDelete
  11. suka jugak lagu2 dmasive. fefeeling gitu. tapi rasanya majoirti lagu indon pun fefeeling semuanya. hehe

    ReplyDelete
  12. okay, nama artis nya pernah lah saya dengar. tapi lagu dia banyak x tahu.. ni kena try dengar ni ^^,

    ReplyDelete
  13. lagu indon lebih sampai penceritaan dia kot...?? hahahhaaa
    banyak lagu kaksha tak tau ni, tapi kaksha pun cam suka je lagu2 indon...

    ReplyDelete
  14. adik mmg minat lagu2 ek indo and malay ek? akak jarang layan sikit. haha

    ReplyDelete
  15. ahaha, lagu indon memang best2. tapii. ni rasanya tak pernah dengar, kalau dengar tapi tak tau tajuk. hahaa

    ReplyDelete
  16. Akak suka dengar lagu dari seberang terutamanya lagu Opick...

    ReplyDelete
  17. serabut kepala bila tengok perkataan ex-boyfriend tu.. ~.~'

    ReplyDelete
  18. hihi akak nak buat pengakuan..
    semua lagu ni akak tak tau :P

    ReplyDelete
  19. Lagu-lagu indon ni memang jiwang.
    Akak memang minat dengan lagu dmasive tu.

    ReplyDelete
  20. heee...x berapa pernah dengar lagu2 ni..nanti nak try dengar la :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya