Monday, November 17, 2014

Tutorial: Buang Border di Blog [Simple Template]

17 comments:

  1. Terima kasih atas perkongsian ilmu yer Nadyya ^_^

    ReplyDelete
  2. Waaaa. Hihihi nanti kalau bila nak edit blog boleh tengok tuto akak ni. :D Nice sharing akak.

    ReplyDelete
  3. Rajinnya dia buat tuto! Wah, dah tukar kulit lagi,..cantikkk!

    ReplyDelete
  4. bagus la share tuto..bermanfaat buat orang lain.. :)

    ReplyDelete
  5. akak suka border kat image ni..nampak kemas..tapi tu la..lain orang lain citarasa nya.kan??

    ReplyDelete
  6. Cheq dah lama nak tanya ni .. ahakssss ^_^

    ReplyDelete
  7. camni rupanya. kalau rajin, nak buat jugak la.^^

    ReplyDelete
  8. Terima kasih share. Kot-kot nanti nak edit boleh rujuk entri ni.

    ReplyDelete
  9. Akk nyer ade border ke? Xingt da buang ke x..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  10. kite tak pakai simple template, tapi baca je lah. hihi.

    ReplyDelete
  11. pada saya, border menjadi pilihan kerana ia mampu menjadikan blog kelihatan kemas. tapi tidak pada sesetengah orang kan.. ^_^

    ReplyDelete
  12. wah wah, ada tutor la.. hehehe.. mekasih ajar. ^^

    ReplyDelete
  13. Good sharing :)
    Kang
    Leh refer sini kalo lupa.

    ReplyDelete
  14. Why border why border....
    ceyh... nice sharing nadnad...
    alaaa tbe2 rindue kt dikna lak tgk tuto2 ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya