Thursday, November 13, 2014

Nak Merepek Sekejappp !

Assalamualaikum
Mood bosan punya pasal. Tertekan Ask.Com! kali terakhir aku layan Ask.Com 2 tahun lepas. fuhh

Korang tanya laa pape soalan kat aku ye. Inshaallah aku jawap. hikhik

dan aku dah masokkan Ask.Com kat sidebar aku tuu. Heee

Kbye!

19 comments:

  1. Dah lama tak main tanya-tanya dekat ask.fm ni

    ReplyDelete
  2. HAHA okay. Dah tanya. Jawab jgn tak jawab.
    Macam best je, nak buat jugak lah ask.com ni. haha kbai

    ReplyDelete
  3. hehe.xtau plak ada benda2 mcm nih..tq sharing

    ReplyDelete
  4. Wah..bagus ni..boleh tnya mcm2 soalan..hihik

    ReplyDelete
  5. ehem~ akak ana dah tanye kikiki =D

    ReplyDelete
  6. Akak macam pernah tertekan jugak.
    Ask..ask..sekarang :)

    ReplyDelete
  7. kite nak tanya thru whatsap laa hahaha

    ReplyDelete
  8. nak test sikit la japgi.

    btw jemput baca entri terbaru sy ea. :)

    ReplyDelete
  9. Esok nak test buat2 tanya soalan cepu mas gangsa lah

    ReplyDelete
  10. dulu ada lah buat ask.fm ni, tapi tak fofular kan. jadi delete akaun. hahaha.

    ReplyDelete
  11. HAhaa...Cik Mimie tak guna Ask.com ni..Cik Mimie guna Spring me..hehee :)

    ReplyDelete
  12. Zumal sampai dah lupa password ask.com. hehe ^_^

    ReplyDelete
  13. haha. jie tak pernah main ask.com tu. hehek.

    ReplyDelete
  14. dah akak dah tanya. pi jawab pat. hahaa

    ReplyDelete
  15. Hahahah cm best je ask.com ni nadnad.. nad mmg suke kan maen soal jawab nie.. kang tny bile nk kawen kng marah.. heehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya