Saturday, November 15, 2014

Ruangan Comment Blogger dan Google ++

26 comments:

  1. Oh..bestnya..tinggal pilih mna satu kotak komen yg perlu diisi dgn komen..menarik!! ;)

    ReplyDelete
  2. Hohohohoho miza sampai sekarang google ++ tak reti guna. sadisss woooo. Ajarkan. Apa faedahnya ? Macam best je, macam best jek. Kuikuikui.

    I preffer original is better XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. senangnya part balas membalas la. kekeke

      Delete
    2. yeap. senang dpt notificationssss. hehe

      Delete
  3. Akak... lagi satu permintaan, boleh ajar tak macam mana comment box jenis embedded kan akak guna ? Buat scrollbox macam ni. Jazakillahu khairan kathira akak sayang ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dah bagi tutonya kat cbox miza tau. selamat mencuba. hee ^^

      Delete
  4. ohh saya baru dapat tahu pasal benda ni. G+ saya cam xde mende je. kena update nih. huhu Jom baca Entri Baru kerusiburok :)

    ReplyDelete
  5. yang best google plus ada notification. .:D

    ReplyDelete
  6. patutlah lain benor nampak bhagian komen tu.. hihi.. baru tahuu.. Jie mmg tak le nak ngadap code2 tu semua.. nyampah. buat x prnh nk jdi. kikiki..

    ReplyDelete
  7. saya masih pakai blogger. lawa lah yang ni

    ReplyDelete
  8. hui huiii huiiiyo! dahsyat2 kome ni ngadap coding hehe

    ReplyDelete
  9. Semua orang pun nak pakai twin comment sekarang.

    ReplyDelete
  10. oren ke merah oren ke merah... haha pilih oren! wahhh besttt

    ReplyDelete
  11. amboi....komen section dia.... cool giler! :D heheheheh

    ReplyDelete
  12. Akk BW pkai henpon. Xkua ponn google+ tu. So mmg kne komen kt sini la yer..hehe
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  13. Tak reti and tak suka google plus T_T Cemana nii

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe2, comment blogger kan ada. kekeke

      Delete
  14. Tak faham dengan Google+ sebenarnya, hiks.

    ReplyDelete
  15. Zumal rasa musykil dalam memilih comment form nie ^_^

    ReplyDelete
  16. Eh, comment kita la..hehehe..mana2 pun Cik Mimie suka..jnji boleh komen..haha..aci x ?

    ReplyDelete
  17. ala.. try buka G+ awak kat sini x boleh lak :\

    ReplyDelete
  18. Wahhh bestnye leh pilih nk mane.. tp akk lg suke komen kt blogger dr google... pening satt

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya