Sunday, November 16, 2014

Dapat Header Free dari Flawless Sakura

Assalamualaikum
Menaip sambil mata mengantok. ini padahnya tido lewat. pukul 3pagii baru nak tido. tuupon mata tak ngantok. mungkin terlalu cuak akan 'sesuatu' HAHAHA tetap paksa pejamkan mata tido. Huuu dahnya aku kalau dah tido macam esok dah takleh tido je. HAHAHA tuyang terpaksa set alarm kalau bole volume tuu bole buat jiran sebelah dengaq tuuu. nampak bnauu nipunya kan? ;p

Comel kan header ni? sangat kreatif! :) thanks Cik Flawless Sakura ^^ sangat berkenan dengan nama blog ni. sakura mengingatkan pada Korea. dan tetiba teringin sangat nak jejak Korea! HAHAHA XD

Haritu memang berniat nak tukar header baru. Bila dah bukak Photoscape aku jadik malas. HAHAHA. Sebabnya aku nih kalau part header aku memang tak kreatif langsung. salu tiru je! HAHAHA. tuuponn tak menjadi. salu kalau editing blog, part header la paling malas aku nak tukar tau. Sadiss story kan? ;p

Alhamdulilah rezeki. thanks again Cik Flawless Sakura. tuulaa orang kata, rezeki ada je dimana-mana. semoga dimurahkan rezeki ye ^^ sesiapa yang nak tempah design header dari dia bole la PM die kat emailnya  flawlesssakura94@gmail.com harganya pon murah. tapi sebelom tuu bagitahu dulu kat CBOX dia kat SINI. Ok, tatatititutu ^^

24 comments:

  1. Hee happy sy bila akak suka ^^
    Thank you kak nadia :)

    ReplyDelete
  2. lawaaaaa! yang kat sebelah tu ciri-ciri nadya la yeeerr?haha.
    suka gak quote kat atas tu.^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee kan? tq ^^ err ada separuh btl, separuh lg mcm tak je. hoho

      Delete
  3. nampak comel header baru nanad tu...suka2..^_^

    ReplyDelete
  4. wahhh best gilos! smart jugak header tu. tp tak dpt tngok lg. mlm ni bkk lappy usha blog nadia yee..

    ReplyDelete
  5. Tahniah ya! Nampak comel je header tu :D

    ReplyDelete
  6. dapat header baru akak kita. comel pulak.

    ReplyDelete
  7. Sangat la lawa. ayu gitu. memang kena la dengan akak. Ouhh tu nama penuh akak ? Nadya Shafiqa :D

    ReplyDelete
  8. Memang tersangat comel header baru Nadyya nie ^_^

    ReplyDelete
  9. memang cantik header nanad:) masuk2 je perasan header tu dulu..hehe..comel gambar anime dalam tu :)

    ReplyDelete
  10. Bertuahnya, dapat header orang hadiahkan rupanya ;)

    ReplyDelete
  11. Waahhh..bertukar lagi header Naddya.
    Cantik bangat.

    ReplyDelete
  12. ohh dia ke yg buat. patutlah omeyyy. hehe

    ReplyDelete
  13. tahu xpe! sangat tak reti buat header... sangat x kreatif.. sebab tu simple je header T___T kak ros pnya pun simple je. sedih lak... nak wat gempak x reti..

    tapi lawa gak header tu.. cuma color combination macam terlalu dull sikit dengan blog...

    ReplyDelete
  14. Cantik :)
    Header kite je yg dah makan taun x ubah2. Hehe

    ReplyDelete
  15. Ohhh siyes cantekkk kott... alahaiii jelly nye tgk org pandai edit2 blog.ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya