Sunday, November 16, 2014

Dapat Header Free dari Flawless Sakura

24 comments:

  1. Hee happy sy bila akak suka ^^
    Thank you kak nadia :)

    ReplyDelete
  2. lawaaaaa! yang kat sebelah tu ciri-ciri nadya la yeeerr?haha.
    suka gak quote kat atas tu.^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee kan? tq ^^ err ada separuh btl, separuh lg mcm tak je. hoho

      Delete
  3. nampak comel header baru nanad tu...suka2..^_^

    ReplyDelete
  4. wahhh best gilos! smart jugak header tu. tp tak dpt tngok lg. mlm ni bkk lappy usha blog nadia yee..

    ReplyDelete
  5. Tahniah ya! Nampak comel je header tu :D

    ReplyDelete
  6. dapat header baru akak kita. comel pulak.

    ReplyDelete
  7. Sangat la lawa. ayu gitu. memang kena la dengan akak. Ouhh tu nama penuh akak ? Nadya Shafiqa :D

    ReplyDelete
  8. Memang tersangat comel header baru Nadyya nie ^_^

    ReplyDelete
  9. memang cantik header nanad:) masuk2 je perasan header tu dulu..hehe..comel gambar anime dalam tu :)

    ReplyDelete
  10. Bertuahnya, dapat header orang hadiahkan rupanya ;)

    ReplyDelete
  11. Waahhh..bertukar lagi header Naddya.
    Cantik bangat.

    ReplyDelete
  12. ohh dia ke yg buat. patutlah omeyyy. hehe

    ReplyDelete
  13. tahu xpe! sangat tak reti buat header... sangat x kreatif.. sebab tu simple je header T___T kak ros pnya pun simple je. sedih lak... nak wat gempak x reti..

    tapi lawa gak header tu.. cuma color combination macam terlalu dull sikit dengan blog...

    ReplyDelete
  14. Cantik :)
    Header kite je yg dah makan taun x ubah2. Hehe

    ReplyDelete
  15. Ohhh siyes cantekkk kott... alahaiii jelly nye tgk org pandai edit2 blog.ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya