Thursday, November 13, 2014

Lagu Sampaikan Rindu - Izzue Islam ft Sharifah Sakinah

Assalamualaikum
Emosi betol gambaq atas ni kan. HAHAHA
Haritu ada someone bagi lagu ni kat aku. first time dengar lagu ni terus jatuh hati. best sangat lagu ni. sampaikan setiap hari jugak aku dengar. *kalau dia tahu aku dengar lagu ni tiap-tiap hari mesti kembang!HAHAHA* 

Aku tak tahu la nih lagu baru ke lama. yang penting lagu ni best la. walaupon hakikatnya aku ni tak minat Sharifah Sakinah ni -.- takpe,takpe yang penting aku minat Izzue Islam! HAHAHA


Oh bulan sampaikan rinduku
Oh bintang kirimkan cintaku
Yang hilang pastikan bersatu
Oh sayang di dalam mimpimu

Oh bulan sampaikan rinduku
Oh bintang kirimkan cintaku
Yang hilang mungkinkah bersatu
Oh sayang di mana dirimu

Malam ini aku sendiri
Menanti dan terus menanti
Malam ini aku sendiri lagi
Menanti dan terus menanti

Usah ditangis lagi
Usah dirindu lagi
Pasti kita bertemu nanti

Usah ditangis lagi
Usah dirindu lagi
Pasti kita bertemu pasti
Pejamkan matamu kasih…

** Lagu ni sesuai untuk mereka yang berfeeling rindu buah hati aka bunga-bunga cinta ^_^

22 comments:

  1. Akak x penah dengar lagi lagu ni..akak minat sharifah sakinah..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu dengar nama sharifah sakinah.
      Tapi tak kenal yang mana satu..

      Delete
  2. pernah dengar.. siap download letak dlm phone..hihi.. feeling2 nie..

    ReplyDelete
  3. sama la.. xminat langsung si sharifah sakinah ni.. feeling sangat lagu ni...

    ReplyDelete
  4. Tak pernah dgr lagu ni..Eh, Sakinah menyanyi ke?

    ReplyDelete
  5. da agak da mesti peminat izzue islam nye hahaha.. and sbb akak tak minat izzue kot akak xleh nak go sangat dengan lagu ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorrr.. memey la.. akak kan peminat kpop. hoho

      Delete
  6. First time dengar. Okay lah juga hee sebab nak tengok pak ijue. Haha

    ReplyDelete
  7. Ini lagu utk drama yang diorang berlakon berdua kan...yang sorang jadi bunga sorang jadi merah. ke bukan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. taktahu la kak.. kite xlayan drama.. huhu

      Delete
    2. Betul tu, drama tu zumal pernah tengok kat tv3

      Delete
    3. Sama macam Naddya, taklayan drama.
      Hehe..

      Delete
  8. Tak pernah dengar lagi.
    Sharifah sakinah jadi penyanyi plak.

    ReplyDelete
  9. best la lagu niee.. jiwang angat. hehek. akak post entry nie bru Jie tau pasal lgu nie. ^^

    ReplyDelete
  10. drama kat atas tu yg penting.. ahakss..
    lagu pun sedap juga..
    tapi hati tak berbunga sekarang.
    mood : blur.

    ReplyDelete
  11. Sharifah sakinah nyanyi?? Hahahah xminat dia laa... best sgt ke lagu ni.. xl2h bukak lak.. nnt akk cr lagu ni dgr balik.. hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya