Wednesday, November 26, 2014

CPUV Nuffnang #34 #35 #36

Assalamualaikum

Alhamdulilah ^-^

On Going
Altel Digital Campaign
Mah Sing - Avenue Street
Mi Sedaap Cup Noodles
INTI 2015 Cycle 1 Degree
CLINIQUE SONIC SYSTEM

Nota Merepek : Baru buat watermark blog ni. Comel tak? jenuh harituu kononnya merajinkan tangan buat watermark ni. kekeke Sangat berkenan watermark di blog Kak HSB dan Kak Scha. Hee ^-^

29 comments:

  1. banyak tu. alhammdulillah. rezeki :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak ^^
    nak buat watermark jgak la. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ dik ^-^
      wah. selamat berkreatif ye?kekeke

      Delete
  3. alhamdulilah buat nadya... kak ekin pun ada gak dapat lepas tu dpt campaign yg blogbuster lagi... http://cikash.blogspot.com/2014/11/cpuv-datang-lagi-bulan-november-ini.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Nadyya! Menari-nari CPUVnya!
    Comel+sweetlah watermark tuh :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Nanad..byk on-going..:)

    ohoi, watermark baru..cantik :)

    ReplyDelete
  6. Bestnya..murah rezeki..tahniah nanad

    ReplyDelete
  7. tahniah nad
    semoga makin murah rezeki =)

    ReplyDelete
  8. mencurah2 betul rezeki dia. hehe. tahniah! lawa watermark tu. ^_^

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah rezeki tu... masih bnyk yg on going..

    btw, cantik watermark tu.. hehe

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... rezeki. my nuffnang cashout baru je kena reject ;p

    ReplyDelete
  11. banyaknya..tahniah..semoga bertambah murah rezeki..

    ReplyDelete
  12. wahh beratur nampak gaya tu ha..
    Nanad !!!!! comelnye watermark tu rawwrr~ hehe

    ReplyDelete
  13. Wahh ade watermark sndiri...
    Ofcoz la cantekk...
    tahniah nadnad

    ReplyDelete
  14. Tahniah! Banyaknyaa Nad sikit je. Comel ok watermark tu, memang Nad terus spot dia haha

    ReplyDelete
  15. tahniah kak nanad. banyak rezekiii

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya