Tuesday, November 4, 2014

REVIEW BLOG #2 : http://cikgadisfantasy.blogspot.com/

*Sticky Post 24 Jam*
Assalamualaikum
Ok, ini REVIEW BLOG kali kedua. Apa -apa pon tahniah terpilih Review Blog ok. dan thanks jugak sudi join Giveaway Nadyya dan Alia :)

Blog Puan Wanny aka Cik Gadis Fantasy da lama aku follow. setahu aku, beliau nih peminat Hello Kitty. dan setahu aku header dia sebelom ni Hello Kitty. kali nih da lain pulek. kehkeh. dan beliau jugek obses pink macam aku jugak! HAHAHA. tengoklaa blog beliau comel je. serba pink tauu ^_^

dan bulan 8 harituu beliau baru je kawen. masok bulan ni soo dah 3 bulan mereka berkahwin. Apa-apa pon tahniah! Semoga kekal je jannah dan semoga diberi rezeki anak anak soleh solehah, aminn :)
Sila klik gambar atas. jom ramai ramai serbu blog beliau. 

Sekian.

19 comments:

  1. amboi cantiknye blog! pinkyyyyyyyyyyyy! akak suke... hihi

    ReplyDelete
  2. tempah ngan sape nie? akak nak gakkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii kak.. lama xnampak?haha
      jap2 nt kite pm ;)

      Delete
  3. Tahniah buat Cik Gadis Fantasy sebab dapat review kat sini ;)

    ReplyDelete
  4. jap lagi nak menapak ke sana pula ^_^

    ReplyDelete
  5. syiok leeee blog kena reviewwww hihi
    tahniah tahniah

    ReplyDelete
  6. Oh, Hello Kitty fan rupanya...nanti akak nak terjah la :)

    ReplyDelete
  7. owner blog Cik Gadis Fantsy jenguk jenguk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii.. kene tukar cik puan gadis fantasy ni ;)

      Delete
  8. So pinky..heheh :) Tahniah kena review :)

    ReplyDelete
  9. Amboi..pinky girls ni..nt iols singgah sana yer..

    ReplyDelete
  10. Bestnya blog do review..pinky2 I likeeeee.^_^

    ReplyDelete
  11. pinkkkk~ ahahhaa. >< lama tak berpinkkyy . hohoho. dah jenguk. ^^

    ReplyDelete
  12. pinkk~ dah lama tak berpinky~ baru je lepas jenguk. ^^

    ReplyDelete
  13. style r header cik gadis fantasy XD
    tahniah kena review.

    ReplyDelete
  14. style dia pnya header. hahaha. teringin gak nak buat macam tu tapi malas lak nak bergambar -.-

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya