Tuesday, November 25, 2014

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

Assalamualaikum
hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni
baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.
OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)

JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)

jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 

di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

27 comments:

  1. minggu depan baru nak join. good luck yerr! ^_^

    ReplyDelete
  2. anda di tag.. :)

    http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    ReplyDelete
  3. bagus dia ni. bru start blog dh buat ga. wiwiiwiw

    ReplyDelete
  4. kalo dpt tshirt phuket sempoi gak nih hehehe

    ReplyDelete
  5. best tu dapat tshirt :)
    good luck nadya ^^

    ReplyDelete
  6. singgah bw dr segmen kerusiburok :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  7. Assalam

    Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    semoga berjaya :)

    xoxo,
    Azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  8. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete
  11. Wahhh bestnye... dapat tshirt...
    bkn calang2 ole2 nie..
    gud luck nadnad

    ReplyDelete
  12. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  13. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  14. mai BW semua kwn2 dr segmen yg sama.
    gud luck Nanad ! takmo sedih2 naaaa hehe


    ziarah kwn2 dr segmen yg sama. best of luck tau!


    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama :)
    good luck!

    http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  16. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya