Saturday, November 29, 2014

The Liebster Award #18 - Kak Wana

22 comments:

  1. yeah..tq byk nanad sudi buat award dari kak wana..

    karekter nanad lebih kurang macam cik mimie la..hihi..

    pasal pelik tu memang pelik, kak wana pun ada kawan macam nanad juga belum lagi cerita tapi gelak panjang last2 orang x paham..haha..

    bagus kan kalau dapat bisnes jubah dan shawl..sekarang ni byk jubah dan shawl yang cantik2..kak wana pun suka beli jubah dress..best dan selesa pakai.moga tercapai impian tu..amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samasama kak ^-^

      yep. sama dgn cik mimie dan cik fafa. kekeke bole geng gini ;)

      hahahaha kan? nadyya n adk nadyya sebijik.. last last ibuayah malas nak layan :p

      kan kak? kite salu shoping online.. lg2 shawl. kalau jubah baru sekali. bajet xckup :P aminn. mudah-mudahan :)

      Delete
  2. Duit penting! Xde duit xleh bt ic n bli hp..hihi :p

    ReplyDelete
  3. Haha yeayy kak nadya sama macam ina.. selalu kena bila nak cerita something yg kelakar, tapi gelak je lebih :p tak tahu lah over excited kot hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yehh ada geng! sepp skittt ;p
      ituu namanya over eksaited. kekeke.

      Delete
  4. Kalau dpt tiket free pergi balik korea.. pastu lat sane cmne?? Xkn nk pergi balik hari.. hehehehhe ehhh nadnad ni pemalu ng pendiam ke???

    ReplyDelete
  5. jom jadi bisnes partner. hahaha =p

    ReplyDelete
  6. Bulan 12 nie tak mai utara ka? Boleh zumal belanja... Hehe

    ReplyDelete
  7. karakter kita sama..sep sikit :) hhehe

    ReplyDelete
  8. no 2 tu tak pelik. saya ada kawan macam tu. hehehehe

    no 6 tu setuju.. bahaya kalau xde. hahaha..

    wah wah, kalau Nadyya buat bisnes shawl dengan jubah, nak join juga lah. boleh? :P

    ReplyDelete
  9. Bisnes jubah & shawl? Ohh Nadya kan memang suka jubah & shawl :)

    ReplyDelete
  10. Aik..bole dpt ke tiket free??? Hahaha..
    Btw pemalu ke dik? Xkn laa..hihi
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete
  11. Betul. Jadi diri sendiri ja tau.
    Buatpe nak tiru orang lain.

    ReplyDelete
  12. Amboiiii banyak nye tempat Naddya pi jalan-jalan. Jalan-jalan area mana?

    ReplyDelete
  13. nombor dua tu, kita sama! tapi mampulah jugak habiskan cerita walaupun sambil tahan gelak. hihihih xD

    ReplyDelete
  14. pemalu dan pendiam, ciri ciri gadis melayu yang terakhir yang yang yang sangat diidamkan oleh jejaka jejaka malaya... ehekkk *lariks.

    ReplyDelete
  15. samalah.. bisness shawl. alhamdulillah ig shop akak yang suam suam kuku masih berfungsi hehee

    ReplyDelete
  16. kalau akak nak tiket pergi balik ke korea. Tambah lagi duit belanja..mesti best

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya