Saturday, November 29, 2014

The Liebster Award #18 - Kak Wana

Assalamualaikum
Thanks tag Kak Wana :)

1. Karakter anda macamana?
Pemalu dan pendiam.

2. Tabiat korang yang orang lain rasa pelik tapi bagi anda biasa-biasa saja? 
Nak cerita sesuatu yang lawak kat orang tapi kejenya gelak je. tapi tetap nak cerita jugak. last last bercakap sambil ketawa. last last orang tuu tak paham kite cerita. HAHAHA. *pelik tak? :p*

3. Bila kali terakhir korang shopping? Beli apa?
2 Hari lepas. Shoping barang untuk dibawa ke rumah sewa nanti T-T

4. Bila kali terakhir anda melancong? Di mana?
Bulan 12 taun lepas. Melancong ke Utara (Kedah,Perlis dan Langkawi).

5. Jika diberi peluang untuk bertukar jadi 'seseorang', nak jadi siapa dan kenapa?
takde la.. jadi diri sendiri je da cukup. walauponn pelik sekalipon . HAHAHA

6. Mana lagi penting. Duit, ic atau hand phone?
IC laa~ kang takde IC tak pasal pasal kena halau kuar dari MALAYSIA ni. kekeke

7. Tiba-tiba anda tersesat di dalam hutan kemudian terjumpa simpang, yang satu jalan pergi ke rumah misteri yang nampak menyeramkan dan satu jalan lagi terus masuk ke dalam hutan yang dikatakan ada tombiruo(penunggu hutan). Anda pilih jalan yang mana? Kenapa?
Rumah Misteri kott. kang terus taktahu apa akan jadi. Pegi rumah misteri rasa lebih selamat kot. HAHAHA

8. Jika ada modal berniaga, bisnes apa yang korang nak buat?
Opcrse la nak buat bisnes Jubah/ Shawl ^-^

9. Pernah nampak burung hantu secara 'real' tak?
Takpena. Huu

10. Hadiah impian anda dalam hidup?
Dapat tiket free pergi dan balik ke Korea! kekeke

11. Pernah tak korang berkorban untuk orang lain semata-mata nak tengok dia bahagia dan anda pula menderita dalam diam?
Macam pernah! Semoga dia benar - benar 'bahagia' laa. HAHAHA

 Done :)

22 comments:

  1. yeah..tq byk nanad sudi buat award dari kak wana..

    karekter nanad lebih kurang macam cik mimie la..hihi..

    pasal pelik tu memang pelik, kak wana pun ada kawan macam nanad juga belum lagi cerita tapi gelak panjang last2 orang x paham..haha..

    bagus kan kalau dapat bisnes jubah dan shawl..sekarang ni byk jubah dan shawl yang cantik2..kak wana pun suka beli jubah dress..best dan selesa pakai.moga tercapai impian tu..amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samasama kak ^-^

      yep. sama dgn cik mimie dan cik fafa. kekeke bole geng gini ;)

      hahahaha kan? nadyya n adk nadyya sebijik.. last last ibuayah malas nak layan :p

      kan kak? kite salu shoping online.. lg2 shawl. kalau jubah baru sekali. bajet xckup :P aminn. mudah-mudahan :)

      Delete
  2. Duit penting! Xde duit xleh bt ic n bli hp..hihi :p

    ReplyDelete
  3. Haha yeayy kak nadya sama macam ina.. selalu kena bila nak cerita something yg kelakar, tapi gelak je lebih :p tak tahu lah over excited kot hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yehh ada geng! sepp skittt ;p
      ituu namanya over eksaited. kekeke.

      Delete
  4. Kalau dpt tiket free pergi balik korea.. pastu lat sane cmne?? Xkn nk pergi balik hari.. hehehehhe ehhh nadnad ni pemalu ng pendiam ke???

    ReplyDelete
  5. jom jadi bisnes partner. hahaha =p

    ReplyDelete
  6. Bulan 12 nie tak mai utara ka? Boleh zumal belanja... Hehe

    ReplyDelete
  7. karakter kita sama..sep sikit :) hhehe

    ReplyDelete
  8. no 2 tu tak pelik. saya ada kawan macam tu. hehehehe

    no 6 tu setuju.. bahaya kalau xde. hahaha..

    wah wah, kalau Nadyya buat bisnes shawl dengan jubah, nak join juga lah. boleh? :P

    ReplyDelete
  9. Bisnes jubah & shawl? Ohh Nadya kan memang suka jubah & shawl :)

    ReplyDelete
  10. Aik..bole dpt ke tiket free??? Hahaha..
    Btw pemalu ke dik? Xkn laa..hihi
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete
  11. Betul. Jadi diri sendiri ja tau.
    Buatpe nak tiru orang lain.

    ReplyDelete
  12. Amboiiii banyak nye tempat Naddya pi jalan-jalan. Jalan-jalan area mana?

    ReplyDelete
  13. nombor dua tu, kita sama! tapi mampulah jugak habiskan cerita walaupun sambil tahan gelak. hihihih xD

    ReplyDelete
  14. pemalu dan pendiam, ciri ciri gadis melayu yang terakhir yang yang yang sangat diidamkan oleh jejaka jejaka malaya... ehekkk *lariks.

    ReplyDelete
  15. samalah.. bisness shawl. alhamdulillah ig shop akak yang suam suam kuku masih berfungsi hehee

    ReplyDelete
  16. kalau akak nak tiket pergi balik ke korea. Tambah lagi duit belanja..mesti best

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya